Rickard Olsson
Rickard Olssons semesterbild från Cypern blev en het potatis. - Foto: Noella Johansson/TT Bild. Bilden är ett montage.

Rickard Olsson attackerad av följare efter semesterbilden: "Lågt och hånfullt"

Programledaren Rickard Olsson åkte till Cypern för lite solsemester. På Instagram uppdaterar han om sin resa – och en en semesterbild på en lättklädd kvinna väckte reaktioner.


Programledaren och medieprofilen Rickard Olsson, 56, har de senaste månaderna bott i en bod på sin tomt. Något som är resultatet av en uppslitande skilsmässa från ex-hustrun Gisele. Gisele bor nämligen i den stora villan, medan Rickard huserar i ett Attefallshus på tomten i Nacka.

Rickard Olsson och Gisele under lyckligare dagar. Här på invigningen av Östermalms saluhall 2020. Bildkälla: Stella Pictures.

Rickard Olsson med dottern Asta och Gisele på premiären av "No time to die". Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

"Hur kunde vi bli utan ett hem?", skrev Rickard nyligen på Instagram till ett klipp på sig själv och dottern Asta.

"Avskyr med hela mitt väsen att vi måste skiljas efter varje möte. Att vi inte inte har gemensamt tak över huvudet. En gemensam soffa att se på film i. Någonstans att fortsätta drömma", skrev han då.

Rickard Olsson på semester i Cypern

Kanske för att slippa boden i Nacka, eller bara för att undkomma det ruskiga slaskiga vädret i Stockholm, så åkte Rickard Olsson nyligen iväg på en liten semester till Larnaca i Cypern.

"Nu blir det souvlaki, retsina, moussaka, ouzo och stuffed tomato", skrev Rickard på Instagram.

Semestern ser lyckad ut för Rickard, som njuter av allt härligt som medelhavet har att erbjuda.

– 24 grader, solen skiner, medelhavet där. Livet är orättvist ja, säger Rickard i ett klipp där han filmat från en strandpromenad.

Följarnas kritik mot Rickard Olsson efter bilden på Instagram

Tidigare i veckan åt middag Rickard på en mysig taverna vid havet, och då var han med om något som han kände behövde förevigas med en bild. 

Rickard tog en bild på en kvinna som gick runt inne på restaurangen, och det som fångade hans uppmärksamhet var hennes outfit.

"Hudfärgade tights, midjekort stickad tröja. Det tar några sekunder innan man andas ut. Å sedan tänker, är det planerat ? Är det på skoj ? Är det på allvar ? Har hon förlorat ett vad ? Så många frågor. Ibland är frågan mer intressant än svaret", skrev han till bilden.

Flera följare har kommenterat skrattande emojis, någon gissar att det rör sig om en möhippa, och andra tror att kvinnan på bilden har förlorat ett vad då hon inte har några byxor på sig.

Andra följare reagerade starkare på Rickard Olssons bild. En kommentar lyder "Lågt och hånfullt! Ovärdigt en vuxen" och en annan besviken följare skrev:

"Fy att publicera en bild på en främmande person och dessutom skriva så om hennes kläder".

"Lågt och hånfullt", menade en av Rickard Olssons följare. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Rickard själv skriver att han tror att kvinnan har humor, men det är en förklaring som en av hans följare inte nöjer sig med.

"Du vill inte förstå. I rest my case", skrev följaren då.

Rickard Olsson svarar på följarens kritik. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Här kan du läsa mer om Rickard Olsson – hans karriär, kärleksliv och skilsmässan från Gisele.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

1 timme sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

1 timme sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

1 timme sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

2 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.