Åsa Ingrosso har exklusiv smak.
Åsa Ingrosso har exklusiv smak. - Foto: Stella Pictures, Instagram/asa_ingrosso. Bilden är ett montage.

Så mycket kostar Åsa Ingrossos nya väska: "Jag dör för den..."

Åsa Ingrosso har en oerhört avundsvärd garderob full med kläder och väskor från lyxmärken som Louis Vuitton, Gucci, Chanel och Fendi. På Instagram visar hon nu en väska som inte är i billigaste laget...


Emilio Ingrossos fru Åsa Ingrosso, 47, har över 130 000 följare på Instagram. Där uppdaterar hon ofta om sitt liv från soliga Mallorca. Emilio och Åsa driver flera restauranger både på Mallorca och i Sverige.

Utöver livet som krögare så är Åsa en flitigt anlitad inredningsdesigner, och hennes känsla för stil är nog något som många avundas. 

Åsa Ingrosso visar lyxköpen på Instagram

Åsa blandar gärna budgetmärken med kläder och accessoarer från exklusiva märken som Yves Saint Laurent, Chanel, Fendi, Gucci och Dior.

Nyligen la Åsa upp en bild på sina nya sneakers från just Gucci, och billiga är dom inte. Modellen heter Gucci Tennis 1977 canvas sneakers och kostar cirka 7 000 kronor.

Men utöver alla lyxmärken så är det faktiskt den spanska kedjan Zara som är Åsas favoritställe att shoppa på.

"Jag är på riktigt ett ZARA freak. Dom är så otroligt duktiga på att naila vad som är IT just nu och.. alltid till ett jäkligt bra pris. Jag har och köper ibland designerplagg men det är inte dom jag använder mest. Dom känns ibland lite för ”fina”. Så därför hänger dom ofta kvar på galgen", skriver Åsa på Instagram.

Åsa och Emilio Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon berättar att hon även har en stor passion för smycken, väskor, skor och solglasögon.

"Helt ärligt älskar jag kontrasterna av ett par vardags ZARA byxor och som på bilden denna FENDI (Peekaboo) väska som jag dör för. Jag tycker det blir både roligare och softare med kombon", skrev Åsa till en bild som visade hur hon strosade runt vid havet i en tjusig outfit och den exklusiva väskan nonchalant slängd över axeln.

Så mycket kostar Åsa Ingrossos väska från Fendi

Och vi förstår verkligen varför Åsa är smått besatt av sin snygga handväska.

Den tidlösa, klassiska modellen från Fendi heter Peekabo och finns i olika storlekar och färger. Det ser ut som att Åsa har väskan i storlek medium, och nypris för den väskan är mellan 45 - 50 000 kronor.

I kommentarsfältet är Åsas följare imponerade av hennes stil. Några reaktioner lyder:

"Jag dör för hur snyggt, classic o chict du klär dej. Alla detaljer o assessorerna är spot on Love"

"Du är galet snygg och alltid makalöst fina kläder. Man blir otroligt inspirerad jag har blandning av dyrt och billigt i min garderob. Gillar kombon"

"Sjukt snygg outfit!"

Även Emilios dotter Bianca Ingrosso hyllade Åsas stil.

"oj WOW!", skrev hon.

Här kan du läsa mer om Åsa Ingrosso – hennes kärleksliv, karriären och livet på Mallorca.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.