Nilla Fischer åkte ut ur Let's Dance 2023
Nilla Fischer var den första som åkte ut ur Let's Dance 2023 - Foto: Stella Pictures/Göran Granlund och Stella Pictures/Patrik Österberg

Nilla Fischer reagerar på Let's Dance: "Hade vi egentligen en ärlig chans?"

Nilla Fischer var den första som åkte ut ur årets säsong av danstävlingen Let's Dance. Handlade det om att hon dansade med en kvinna? Nu berättar Nilla om vad hon känner för resultatet.


I lördags bjöd Let’s Dance upp till dans för andra gången denna säsong. Första veckan fick dansparen andas ut då ingen riskerade att åka ut men i det senaste avsnittet var det andra bullar.

Under lördagens tävling var det dags för ett par att åka ut vilket blev avgjort efter en dansduell. I den första dansduellen för säsongen stod det mellan kocken Johan Jureskog, 47 och fotbollsspelaren Nilla Fischer, 38.

Efter duellen blev det klart att den personen som fick minst röster var Nilla som dansade tillsammans med Cecilia Ehrling, 38, och blev den första kändisen som fick lämna tävlingen. I intervjun efter beskedet så berättar Nilla vad hon känner för resultatet.

– Skittråkigt, rent ut sagt. Det har varit jättejätteroligt, att få lära sig dansa, Cissi är fantastisk och hela gänget här. Så det är jättetråkigt att åka ut. 

Nilla Fischer reagerar på resultatet på Instagram

På Instagram publicerar Nilla ett inlägg där hon berättar om sina känslor efter att ha åkt ut. Hon tar upp faktumet att hon dansade med en kvinna, vilket hon tror kan ha påverkat resultatet.

"Jag har hela tiden tänkt och trott att två kvinnor som dansar inte skulle spela så stor roll - förutom det extra utmanande i att kombinera vem som för dansen. När jag stod där i slutet av tävlingen och skulle köra en duell mot en fantastisk person, men som är man och dansar med en kvinna, hinner tanken fara genom mitt huvud; kan ett samkönat par vinna över en normpar?"

Let's Dance jurymedlem Tony Irving, 56, påpekade i avsnittet att Nilla var bättre tekniskt men att Johan bjöd på mer underhållning, vilket kan ha påverkat resultatet. 

I Instagraminlägget undrar Nilla om det dock handlade om att hon dansade med en kvinna och resonerar kring om hon och Cecilia ens hade en chans i tävlingen.

"Hade vi egentligen en ärlig chans, hur bra vi än dansade?"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.