Simon Sköld och Camilla Läckberg
Camilla Läckberg reagerade starkt på hur Simon var i programmet. - Foto: Stella Pictures/Robert Eklund och Stella Pictures/Jari Kantola

Camilla Läckbergs reaktion på Simon Sköld i programmet: "Det suger..."

Under senaste avsnittet av "Drag Race Sverige" fick programmet besök av Simon Sköld och hans fyra vänner. Men reaktionerna har varit starka...


“Drag Race Sverige” är i full gång och bjuder ständigt på show, glamour och glädje. Deltagarantalet har minskat under programmet gång och nu är det fem dragqueens som tävlar om den stora vinsten.

Sjätte avsnittet av “Drag Race Sverige” sändes i söndags och tittarna väntade otåligt från tv-sofforna. Det var nämligen flera välkända ansikten som gästade söndagens avsnitt. Simon Sköld, 35, besökte nämligen studion med fyra vänner. 

Simon och hans fyra vänner innan utmaningen i "Drag Race Sverige". Bildkälla: Skärmbild/SVT

Simon erkänner på sin Instagram att han från början trodde att programmet handlade om att köra snabba bilar men blev positivt överraskad över upplevelsen och bjöd in sina vänner.

Däremot är en av Simons vänner inte helt okänd för allmänheten. Melodifestival-vinnaren och artisten Robin Bengtsson, 32, var en de fem som skulle förvandlas till deltagarnas systrar.

Simon Sköld och Robin Bengtsson som dragqueens i "Drag Race Sverige"

Under avsnittet skulle de besökande förvandlas till deltagarnas systrar och framföra en rutin framför en jury. Juryn skulle sedan bestämma vilka som presterade bäst. Men resan till själva uppträdandet var inte så enkel för de fem männen.

Robin Bengtsson blir chockad över hur svårt det var att andas i en korsett. Bildkälla: Skärmbild/SVT

Simon och hans vänner möter flera utmaningar under avsnittets gång. Att lära sig gå i klackar, bära en korsett samt raka av skägget och ögonbryn. Men i slutändan visade de upp sin feminina sida för tv-tittarna.

Robin Bengtsson som Stareena Thunderpussy i "Drag Race Sverige". Bildkälla: Skärmbild/SVT
Simon Sköld som Perfekta i "Drag Race Sverige". Bildkälla: Skärmbild/SVT

Följarna reagerar på Simon Sköld och Robin Bengtsson som dragqueens

På Instagram berättar Simon och Robin mer om upplevelsen och flera reagerar på sociala medier, bland annat Simons fru Camilla Läckberg, 48.

I inlägget hyllar och beundrar Camilla sin man.

"Asså huuur snygg var inte min man @simonskold som ”Perfecto” i gårdagens @dragracesverige ! Och hans kompisar, Niklas @kiroxpert , @robert_eirfjell , @robinbengtssons och Anthony @digityigit ! Och visst garvade vi så vi grät här i familjerna igår."

Även andra kändisar reagerade på Simons utmaning.

Simon Sköld blev hyllad i sitt kommentarsfält på Instagram. Bildkälla: simonskold/Instagram
SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!