Ciara Janson Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw är gifta och har två barn
Ciara Janson Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw är gifta och har två barn - Foto: Stella Pictures

Därför trodde Ciara Zelmerlöw att Måns var homosexuell: "Helt säker"

Familjen Janson Zelmerlöw begav sig ut på en resa som slutade i kaos. Läs mer om den, Ciara Janson Zelmerlöws relation till Måns och deras barn här.


Hur träffades Ciara Janson Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw?

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson Zelmerlöw träffades för första gången på ett bröllop 2015, där hon var gäst och Måns var inhyrd som artist. 

Men den charmerande svensken fick henne inte på fall direkt.

– Hon var fullständigt ointresserad. Vi hamnade bredvid varandra på middagen, och jag fick kämpa. Det var först när vi började sms:a efteråt som hon insåg att jag var rätt kul, har Måns sagt i P4 Extra.

Ciara Janson Zelmerlöw trodde Måns var homosexuell: "Hundra procent säker"

Ciara har berättat att hon tyckte att Måns var snygg och att hon hade ögonen på honom under bröllopet i fråga, men att hon var övertygad om att han var homosexuell.

– Jag var hundra procent säker. Definitivt, sa hon när paret var med i tv-programmet ”Anders knackar på” 2019.

Det ena ledde i varje fall till det andra, och Måns och Ciara blev så småningom ett par. I september 2019 gifte de sig.

Har Ciara Janson Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw barn?

Ciara Janson Zelmerlöw har sonen Archie, född 2014, från ett tidigare förhållande. Ihop med Måns Zelmerlöw har hon barnen Albert, född 2018, och Ossian, född 2022.

Ciara Janson Zelmerlöws ålder – hur gammal är hon?

Ciara Janson Zelmerlöw föddes 27 april 1987, vilket betyder att hon fyller 36 under våren 2023.

Ciara Janson Zelmerlöws längd – hur lång är hon?

Hon är 165 centimeter lång.

Är Ciara Janson Zelmerlöw född i Storbritannien?

Ja, Ciara Janson Zelmerlöw föddes i Surrey i sydöstra England.

Ciara Janson Zelmerlöws föräldrar – vad jobbar hennes mamma och pappa med? 

Ciara Janson Zelmerlöw kommer från en riktig skådespelarfamilj. Hennes mamma Debbie Arnold är röstkonstnär, producent och skådespelare, mest känd för sin roll som April Branning i BBC-såpoperan "EastEnders" (1995-1996). 

Hennes pappa heter David Janson och han debuterade redan på 60-talet i "Oliver!". Han är också känd från den brittiska komediserien "Skenet bedrar".

Ciara Janson Zelmerlöw är skådespelare – vilka tv-serier har hon varit med i?

Innan Ciara Janson Zelmerlöw var hon en framgångsrik skådespelerska i hemlandet. Hon är bland annat känd för sin roll som Nicole Owen i "Hollyoaks", och från serier som "Holby city" och "Doctors". 

Och den som tittat på realityprogrammet "Snog Marry Avoid" bör lyssna extra noga i framtiden. Det är nämligen Ciara Janson Zelmerlöws röst man hör som POD i programmet.

Bor Ciara Janson Zelmerlöw och Måns Zelmerlöw i London?

Familjen Janson Zelmerlöw är bosatt på landsbygden utanför London med deras tre barn. Måns spenderar fortfarande en del tid i Sverige när han är här på jobb.

– Jag trivs jättebra i England, men det är klart att jag kan sakna Sverige också. Jag är väldigt glad att jag får mycket Sverige också. Att flytta hundraprocentigt till England hade varit svårt, har Måns sagt i en intervju med Expressen.

Familjen Janson Zelmerlöw har sommarhus i Båstad - berättar om kaoset

Familjen har även ett sommarhus i Kattvik utanför Båstad, och Ciara la nyligen ut en naturskön bild från semesterparadiset på Instagram. Men familjens tillvaro var inte så harmonisk som den såg ut på bilden.

Nej, för att resa med barn kan vara allt annat än harmoniskt.

"Andas in alla 48 timmar av vårt Sverige-paradis", skriver Ciara Janson Zelmerlöw på Instagram och fortsätter:

"... Innan det absoluta kaoset av sju timmars bilresa och en skidresa med fem barn utbröt. Är ni redo @paddydalton_ @marcyd111"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.