Pernilla Wahlgren ryter ifrån
Pernilla Wahlgren får nog på Instagram och ryter ifrån. - Foto: Stina Stjernkvist/TT och Anders Wiklund/ TT

Pernilla Wahlgren ryter ifrån på Instagram: "Tur att jag bor här och inte du..."

Följarna får ständigt följa med på arbetet med Pernilla Wahlgrens nya hus. Nu ryter dock Pernilla ifrån när hennes följare kritiserar hennes inredning...


Att Pernilla Wahlgren, 55, har byggt sitt drömhus har nog inte undgått någon. Under december 2022 flyttade Pernilla, Christian Bauer, 56 och Theo Wahlgren, 16, in i det stora huset på Lidingö i Stockholm, och hennes följare har fått följa med i processen av att skapa ett hem. 

På Instagramkontot @villa_wahlgren uppdatera Pernilla när något nytt händer i hennes hem och detta händer frekvent. På kontot får följarna följa med i det som förändras inredningsmässigt och Pernillas tankar och drömmar om hemmet. 

Följarnas kommentarer får Pernilla Wahlgren att reagera

I ett från förra veckan inlägg visar Pernilla stolt upp hur hon fixat till det i musikrummet. Hon visar upp med en video hur det såg ut före och hur det ser ut nu i Benjamins piano-rum. 

Flera av kommentarerna poängterar dock att rummet upplevs övermöblerat. Pernilla känner ett behov att svara på kommentarerna. 

Första kommentaren som får Pernillas bägare att rinna över. Bildkälla: villa_wahlgren/Instagram
Pernilla svarar även på en till kommentar under samma bild. Bildkälla: villa_wahlgren/Instagram

Pernilla går i försvarsläge och påpekar att hon har gjort en "reel" på Instagram för att visa hur rummet såg ut före och efter inredningsförändringen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!