Gleb och Elena Belle
Elena Belle har raderat alla bilder på pojkvännen Gleb. - Foto: Stella Pictures, Instagram.com/glebsavchenkoofficial. Bilden är ett montage.

Elena Belle har raderat alla bilder på pojkvännen Gleb: "Har ni sett att...?"

​Elena Belle har raderat alla bilder på pojkvännen Gleb Savchenko, och även avföljt honom. Något som Elena Belle eftersökte i helgen har nu fått följarna att tro att paret har gjort slut.


I augusti 2021 avslöjade Elena Belle, 38, att hon och dansaren Gleb Savchenko, 39, var ett par. Gleb är känd i USA från deras version av Let's Dance där han bland annat snurrat runt på dansgolvet med Melanie C och Lisa Vanderpump.

Gleb Savchenko och Elena Belle på röda mattan ihop. Bildkälla: Stella Pictures.

Både Elena och Gleb har barn från sina tidigare förhållanden. Under äktenskapet med Michael Theanne fick Elena Belle dottern Luna. Theanne dog plötsligt i en massiv hjärtattack i februari 2020.

Elena Belle med dåvarande maken Michael Theanne. Theanne dog i en hjärtattack den 29 februari 2020. Han blev 45 år gammal. Bildkälla: Stella Pictures.

Gleb Savchenko hyllade Elena Belle på alla hjärtans dag

Gleb var i 15 års tid gift med den ryska skådespelaren Elena Samodanova med vilken han fick döttrarna Olivia och Zlata.

På Instagram har Elena och Gleb visat en perfekt fasad, och när paret firade alla hjärtans dag la Gleb ut en serie bilder från deras liv tillsammans.

"Vi har skapat så många magiska minnen ihop och jag är så spänd på framtiden. Jag älskar dig så mycket baby", skrev han då. I kommentarsfältet svarade Elena Belle då: "Jag älskar dig mer och mer och mer".

Nyligen gjorde Elena och Gleb även en kärlekstatuering ihop. Både Gleb och Elena tatuerade in ett litet hjärta på pekfingret.

Gleb och Elena Belle gjorde en kärlekstatuering ihop. Bildkälla: Instagram/glebsavchenkoofficial

Elena Belle har raderat alla bilder på Gleb Savchenko

Men nu verkar det vara trubbel i paradiset. Under helgen eftersökte Elena Belle tips om salonger som utför laserborttagning av tatueringar – något som kan betyda att hon nu vill ta bort den kärlekstatuering hon och Gleb nyligen gjorde.

Elena Belle efterlyser salonger som tar bort tatueringar. Bildkälla: Instagram/officialelenabelle

Utöver det så har Elena Belle nu raderat alla bilder på Gleb, och även slutat följa honom på Instagram. Detta har inte gått Elena och Glebs fans obemärkt förbi.

I kommentarsfälten hos både Elena Belle och Gleb så spekulerar nu följarna kring om paret har gjort slut. Några reaktioner lyder:

"Har ni gjort slut?"

"Vad hände med Gleb?"

"Har ni sett att Elena har avföljt Gleb?"

En del av de reaktionerna som Elena Belle och Gleb har fått på Instagram. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Varken Gleb eller Elena Belle har svarat på följarnas frågor.

Här kan du läsa mer om Elena Belle – hennes kärleksliv, karriären och tiden i Svenska Hollywoodfruar.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!