Filip Dikmen i IFS
Filip Dikmen reagerar på hur produktionen inte sa ifrån på inspelningen av "IFS - invandrare för svenskar". - Foto: Claudio Bresciani/TT och SVT

Filip Dikmen om SVT:s program: “Jag härmed förklarar beef…”

Filip Dikmen var med i söndagens avsnitt av “IFS – invandrare för svenskar”. Nu reagerar profilen starkt på produktionen...


Underhållaren och influencern Filip Dikmen, 26, har sedan 2015 arbetat med Youtube samtidigt som han utbildade sig till jurist. I januari annonserade profilen att han skulle ta en paus från sin kanal och fokusera på annat.

Filip har synts i flera tv-program senaste åren. Förra året kom han tvåa i "Let’s Dance" och har dessutom varit med i "Renées Brygga". 

I söndags var det dags för Filip att återigen synas i tv-rutan. Han var nämligen med i panelen av SVT:s program "IFS - Invandrare för svenskar", som han dessutom medverkade i 2022.

Panelen i söndagens avsnitt av "IFS - invandrare för svenskar". Bildkälla: Skärmbild/SVT

Programledaren Ahmed Berhan kommenterar Filip Dikmens frisyr

Underhållningsprogrammet går ut på att åtta invandrare utmanar tre svenskar om invandrarkultur i en frågesport. När det är dags för Filips tur att svara på en fråga kommenterar programledaren Ahmed Berhan, 38, hans hår.

– Jag älskar att Filip gjorde ett sånt där DNA-test, fick reda på att han var 23 procent nigerian och kom tillbaks med ett afro, skrattar Ahmed. 

Filip Dikmens hår blev en snackis under programmet "IFS - invandrare för svenskar". Bildkälla: Skärmbild/SVT

Filip påpekar att hon kom till programmet med ett normalt hår men allt förändrades när han anlände.

– Jag kom med inställningen att jag ändå skulle fixa mig fint, säger Filip i programmet.

Filip kommenterar sitt hår senare på Instagram där han påpekar att han trodde att det såg bättre ut än vad det gjorde...

Senare kommenterade Filip sitt egna inlägg med en kommentar om hur produktionen tillät honom att medverka med den frisyren.

Filip Dikmen kommenterar sitt hår på Instagram. Bildkälla: filipdikmen/Instagram

Flera av Filips följare reagerar på hans frisyr och skrattar med honom.

/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!