- Foto: Stella Pictures/Johan Valkonen och Stella Pictures/Jari Kantola

Avslöjar bilden att Anis don Demina skaffat ny flickvän?

Igår var det inte bara den nya programledarrollen som Anis don Demina annonserade. Han lade nämligen upp en Instagramstory som fick en att tänka till...


En person som syns på flera platser just nu är ingen mindre än Anis don Demina, 29. Just nu syns han på sin Youtubekanal och som programledare i tv-programmet “Underdogs” på SVT. 

I går annonserades dessutom att profilen kommer bli en av programledarna på "NRJ morgon" tillsammans med Sebastian "Basse" Widman, Lotta Möller och Sofia Wistam. Anis verkar taggad på att starta projektet enligt pressmeddelandet som Expressen tog del av.

– Att sända radio är en dröm för mig, jag gillar att det är live och blandningen mellan musik och skönt snack. Jag ser fram emot att möta lyssnarna med det sköna NRJ Morgon-gänget, säger Anis don Demina i ett pressmeddelande. 

Anis don Deminas relation till Filippa Toremo

Anis började dejta Filippa Toremo, 26, 2020 men i oktober 2021 tog deras relation slut. Nu är paret enbart vänner men ryktet om att relationen skulle vara vid liv igen blossade upp när Filippa annonserade att hon var gravid. 

Däremot dementerade hon ryktena snabbt och berättade att Anis inte var pappa till barnet.

– Det är inte Anis som är pappan. Jag har sett att det cirkulerat runt lite rykten om det också, sade hon i sin Tiktokvideo.

Anis don Demina mystiska bild på Instagram

Förutom att vara programledare och youtuber så uppdaterar Anis sin Instagram med vardagliga händelser och uppdateringar om hans liv. I går fick nämligen följarna få se en intim stund på Anis Instagramstory...

På Anis Instastory fick följarna se när Anis håller i en kvinnlig hand över ett bord på en restaurang. Till bilden har han klistrat in ett hjärta.

Har Anis kanske hittat kärleken igen?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!