Klara Elvgren
Det blev hätsk stämning i Klara Elvgrens kommentarsfält. - Foto: Stella Pictures, Caisa Rasmussen/TT Bild, Instagram/tanbyklara. Bilden är ett montage.

Storbråk efter Klara "TanByKlara" Elvgrens bild: "Nu får du lugna dig"

Klara "TanByKlara" Elvgren rörde upp känslor med en serie bilder som visade när hon låg i sängen, och Klara gav snabbt svar på tal i sitt kommentarsfält...


Klara "TanByKlara" Elvgren, 32, har verkligen gjort kometkarriär. När Klara blev känd för svenska folket så jobbade hon med spray-tan, och sedan dess har det hunnit hända en hel del. 

På Instagram har Klara nästan 200 000 följare, och vi har sett henne som programledare för "FBOY Island". I det programmet träffade hon dessutom sin pojkvän Jhon Arboleda, 26, som var en av deltagarna i programmet.

Klara "TanBy" Elvgren. Bildkälla: Stella Pictures.

I januari 2023 meddelade Klara att hon är gravid, och Klara och Jhons dotter är beräknad att se dagens ljus i maj.

Klara och Jhon har flyttat ihop i en lägenhet i Vasastan i Stockholm.

Klara Elvgren gör podd med Alice Stenlöf

För bara några dagar sedan så avslöjade Klara att hon och vännen Alice Stenlöf, 26, har startat podden "Vad fan hände?" tillsammans, något som följarna blev oerhört glada för.

För ett par dagar sedan la Klara ut två bilder på sig själv där hon låg i sängen och myste. Till bilden skrev hon: "Hur vår morgon startade här hemma. Är ni också lediga idag???". Kommentarerna rasade in och flera av Klaras följare berättade om sina dagar.

Men även kritik trillade in på Klaras Instagram. Dels handlade det om Klaras solbränna, som en del följare menade var på gränsen mot blackfishing.

Klara Elvgren. Bildkälla: Caisa Rasmussen/TT Bild

Klara Elvgren svarar på kritiken

Och det var inte det enda. En följare menade att Klara förmodligen var sminkad och att solbrännan var retuscherad. Klara gav då snabbt svar på tal.

"Men snälla har jag ens påstått att jag vaknat så eller inte har smink? Är väl ganska uppenbart att jag har jag om någon visar väl äkta sidor på sociala medier!!!", skrev hon.

Flera av Klaras följare hoppade in och försvarade Klaras bilder, och stämningen blev hätsk i kommentarsfältet, där flera följare riktade kritik mot personen som skrev att Klara inte skildrade verkligheten. 

"Nä men nu får du väl lugna dig? Man ser ju tydligt att hon har smink? Även unga tjejer ser också det. Om du kollar igenom Klaras sociala medier så ser du hur hon visar allt, hon går mer osminkad än sminkad på sin youtube", skrev en följare.

"Sluta vara så dryg. Det är rätt skämmigt", skrev en annan.

Flera följare rök ihop i Klara Elvgrens kommentarsfält. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!