Ariana Grande
Ariana Grandes fans är oroade över stjärnans hälsa. - Foto: TikTok/Ariana Grande. Bilden är ett montage.

Nya bilderna på Ariana Grande chockar världen: "Hon är så sjuk"

Ariana Grandes fans har blivit mer och mer oroade över stjärnan, som de tror är sjuk i anorexia. Nu bemöter Ariana Grande kommentarerna. Vi vill varna för att den här texten kan vara triggande.


Fansen tror att Ariana Grande har anorexia

De senaste månaderna har sångerskan Ariana Grande, 29, skapat en stor oro bland sina miljontals fans. Detta då hon på sistone har sett magrare ut än någonsin, och många av hennes fans tror nu att hon är sjuk i ätstörningen anorexia.

Ariana Grande. Bildkälla: Stella Pictures.
Ariana Grande. Bildkälla: Stella Pictures.

I kommentarsfältet på Ariana Grandes Instagram uttrycker flera fans sin oro. En sak som har fått flera följare att reagera är att Arianas revben och bröstben (sternum) är tydliga.

Några reaktioner lyder:

"Ingens sternum ska se ut sådär. Det är något som ska täckas av muskler och fett för att skydda de inre organen och göra sitt jobb ordentligt."

"Hon mår INTE BRA! Sluta säg att det här är normalt"

"Jag brukade ha anorexia. Jag vet hur det ser ut. Sluta hävda att det här är en "hälsosam vikt", du är en influencer för många människor. Du måste vara mer försiktig med vad du säger",

"Vad har hänt med henne?".

Ariana Grandes följare uttrycker sin oro. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
"Hon behöver hjälp", skriver en person. Många andra jämför henne med skådespelaren Brittany Murphy. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
På Instagram och övriga sociala medier så är det flera fans som är djupt oroade över Ariana. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Ariana Grande svarar på fansens oro

På TikTok bemöter nu Ariana Grande fansens oro, och hon menar själv att hon är mer hälsosam än någonsin. Något som flera fans har svårt att tro.

– Jag gör inte det här ofta, jag vill bara kommentera er oro över min kropp. Jag tycker att vi ska vara snällare när vi kommenterar folks kroppar, oavsett vad. Även om du tror att du säger något snällt. Hälsosam, ohälsosam, stor, smal, si eller så. Sexig eller inte sexig. Vi borde jobba mot att inte prata så om kroppar. Det finns sätt att ge någon en komplimang eller att ignorera något som du inte gillar, säger Ariana Grande.

Ariana berättar att hon tidigare åt antidepressiva och drack alkohol, samtidigt som hon åt väldigt dåligt. 

Ariana Grande säger att när hennes fans tyckte att hon såg som mest hälsosam ut så var hon inte hälsosam, menar hon själv.

– Hälsosamt kan se olika ut. Och du vet aldrig vad någon annan går igenom, så var snäll mot varandra och er själva, säger Ariana Grande i klippet.

Hit kan du vända dig om du mår dåligt:

Ideella föreningen Shedo

Ätstörningslinjen 020-20 80 18

Frisk & fri Riksföreningen mot ätstörningar

Jourhavande medmänniska på telefon 08-702 16 80

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!