Tittarna reagerar på Robinson 2023
Efter senaste örådet har tittarna reagerat på hur deltagarna pratar med och om varandra. - Foto: Skärmbild/TV4 och Robert Jadenfelt/TV4

Tittarna rasar mot deltagarna i Robinson 2023: "Vuxna människor alltså..."

Robinson är ett program som består av intriger men efter det senaste örådet i Robinson har tittarna reagerat på hur deltagarna behandlar varandra.


Ett av Sveriges mest populära program ”Robinson” är i full gång och bjuder ständigt på intriger och tävlingar. Programmet har redan kommit till avsnitt 19 och har gått igenom tre öråd. 

Under lag nords första öråd fick Anna Stomsi lämna. Stämningen i lag nord har varit märkbart sämre än lag syd, vilket även märktes när Anna och Pernilla Block började bråka i programmet.

Pernilla under tjafset med Anna, som Anna beskrev som en "pajkastning". Bildkälla: TV4

Efter att Anna åkte ut stod Camilla "Millan" Widing, upp för Anna och sin position i laget. Pernilla påpekade nämligen, efter Anna lämnade, att hon var glad över att Millan var tillbaka i gänget.

– Jag vill nog säga såhär välkommen tillbaka Millan, vi har saknat dig i vårat gäng. För du har varit väldigt mycket med Anna, sa Pernilla till Camilla framför hela gruppen.

Millan sa då tack men förklarade sedan varför hon har bettet sig som hon har gjort.

– Jag känner inte att jag har lämnat er förut heller utan jag har hela tiden varit en i laget. Så jag känner inte att jag har varit någon annanstans, svarade Millan självsäkert.

– Nej men inte så men det har liksom blivit ni två, svarade Pernilla.

– Jag är nog den som kanske har brytt mig mest om henne och frågat om hur hon mår och så. Det är den jag är och det tänker jag fortsätta vara, nästa gång kanske det är någon annan, svarade Millan.

Millan stod upp för sin vän. Bildkälla: Robert Jadenfelt/TV4

Camilla "Millan" Widing blev utröstad i nästa öråd

Under det senaste örådet röstade lag nord ut Millan och efteråt gick snacket rejält kring lagmedlemmarna om den utröstade lagkamraten. Saker sades och den goda stämningen laget pratar om märks inte genom tv-rutan.  

Pernilla håller inte tillbaka och berättar vad hon känner för Millan. Bildkälla: TV4

Pernilla berättade sedan att Millan var falsk och att hon var den som bröt "tjejpakten".

– Tjejpakten hann inte ens flamma upp innan den dog eftersom vi hade en falsk person och det var faktiskt Millan som inte ställde upp på det hon sa. 

Vidare säger hon att det handlade om att Millan gick till killarna och började diskutera att rösta ut Pernilla eller Camilla Salen Sjögren, vilket gjorde att hon bröt "tjejpakten".

– Jag tror definitivt att det var en känsla av bitterhet och känna sig lite sviken. Men hade hon varit med i tjejpakten så hade ju hon varit kvar, så nu får hon ju skylla sig lite själv. 

En stund senare i avsnittet börjar laget diskutera Millans brister och vad de störde sig på med henne. Bildkälla: TV4

Tittarna rasar över lag nords beteende på Instagram

För någon dag sedan publicerade Robinson ett inlägg på Instagram om händelsen som fick tittarna att reagera. 

Tittarna anser nämligen att laget inte var rättvisa mot Millan och betedde sig illa.

Tittarna kommenterar deltagarnas beteende i Robinson 2023. Bildkälla: robinsontv4/Instagram

I kommentarsfältet dyker det även upp en kommentar från Pernilla som påstår att programmet klipper deltagarna orättvist.

Pernilla förklarar att klippningen inte ger deltagarna rättvisa. Bildkälla: robinsontv4/Instagram

Däremot köper inte tittarna Pernillas kommentar och ifrågasätter henne rejält som svar.

Tittarna ifrågasätter Pernillas ursäkt. Bildkälla: robinsontv4/Instagram

Vad tycker du om stämningen i lag nord?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...