Ulrika Jonsson
Ulrika Jonsson delar med sig av sina sextips. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Ulrika Jonsson avslöjar sin intima hemlighet: "Jag tar Ikea-ljusen..."

Ulrika Jonsson har en hel del livserfarenhet – och nu delar hon med sig av ett par knep hon snappat upp genom åren, om vi säger så.


Ulrika Jonsson, 55, har bott i England nästan hela sitt liv. Hon har varit programledare för underhållningsprogram och realitysåpor, och nyligen såg vi henne som deltagare i dejtingsåpan "Celebs go dating".

Lika omskriven för sin karriär har Ulrika blivit för sitt turbulenta kärleksliv. 1987 dejtade hon faktiskt brittiska prins Edward – men det är inte den enda mannen som passerat i Ulrikas liv...

Ulrika Jonssons stormiga kärleksliv – varit gift tre gånger

1990 gifte sig Ulrika med tv-fotografen John Turnbull. Äktenskapet mellan John och Ulrika höll i fem år. De fick sonen Cameron ihop.

John Turnbull och Ulrika Jonsson gifte sig den 29 september 1990. Bildkälla: Stella Pictures.

Fotbollstjärnan Stan Collymore blev Ulrikas nästa pojkvän. Under deras relation så spelade Collymore i Liverpool och därefter i Aston Villa. 

Stan Collymore misshandlade Ulrika på en bar i Paris under fotbolls-VM 1998. Bildkälla: Rune Petter Ness,NTB Pluss/TT Bild

1998, under fotbolls-VM, så misshandlades Ulrika av Collymore på en bar i Paris inför flera ögonvittnen.

Utöver den fysiska misshandeln utsattes Ulrika även för psykisk misshandel av Collymore.

– Jag var på helspänn hela tiden. Jag var konstant spänd och osäker och jag tappade bort mig själv helt. När han sparkade mig i huvudet...De blåmärkena försvann ju, men det som hade hänt tidigare var svårare att bearbeta, har Ulrika berättat för Express.

Ulrika Jonsson hade en affär med Svennis – det blev en världsnyhet

Efter relationen med Stan så blev Ulrika ihop med Sven-Göran "Svennis" Eriksson, och deras romans blev oerhört uppmärksammad i media då Svennis var ihop med en annan kvinna – nämligen italienskan Nancy Dell'Olio – när han inledde relationen med Ulrika. Nancy förlät Svennis och de var ett par fram till år 2007.

Nancy och Svennis på Stockholms slott där Svennis fick en medalj 2006. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Efter att flingen med Svennis tagit slut, så träffade Ulrika den tyska tv-profilen Markus Kempen. De fick dottern Bo ihop, men Markus lämnade Ulrika i sticket på BB och har än idag aldrig träffat sin dotter.

År 2003 gifte sig Ulrika med Lance Gerrard-Wright. Under sitt äktenskap fick de dottern Martha Sky Hope Gerrard Wright. Tre år efter bröllopet skilde sig Ulrika och Lance.

Ulrika Jonsson och Lance Gerrard-Wright gifte sig på Värmdö den 16 augusti år 2003. Bildkälla: Erhan Güner/TT Bild

Tredje gången gillt blev med amerikanen Brian Monet, som Ulrika gifte sig med år 2008. Ulrika och Brian fick sonen Malcolm Monet ihop. Brian och Ulrika skilde sig 2019.

Ulrika Jonsson och Brian Monet shoppar i London år 2008. Bildkälla: Stella Pictures.

Ulrika Jonsson avslöjar sina sex-knep i The Sun

Idag är Ulrika singel, men livserfaranhet skaffade hon sig minst sagt genom tre äktenskap och flera kärleksrelationer. Dessutom har hon ju hunnit få fyra barn!

Ulrika jobbar numera som krönikör på den brittiska tabloiden The Sun, och där kommenterar hon kändisnyheter och skriver om både sex, kärlek och aktuella händelser. 

Nyligen skrev Ulrika något av en trendspaning, där hon menade att svenskar är bäst i sängen.

Ulrika Jonsson är idag krönikör på The Sun. Bildkälla: Stella Pictures.

"Svenskar är bäst på sex – med min guide kan du få precis vad du vill ha i sovrummet", löd rubriken på den smaskiga krönikan.

Ulrika skriver att sex för oss skandinaver alltid har handlat om något "instinktivt, primitivt och naturligt" – och att det inte är något som det smygs med. Att svenskar är ett så jämställt folk tror också Ulrika är något som bidrar till att det slår gnistor i de svenska sovrummen.

"Att etablera kommunikation på ett jämställt sätt i sovrummet, att vara trygg med att vara naken och att verkligen acceptera att man inte ska skämmas över njutning betyder att de har många rätt", skriver Ulrika.

"Sen måste du självklart strategiskt placera ut ungefär 100 stycken Ikea-ljus runtom i rummet. Och sen har du en perfekt setting för ett riktigt bra ligg", skriver Ulrika.

Där ser man!

Här kan du läsa mer om Ulrika Jonsson – om hennes kärleksliv, karriär och såklart de kända ex-killarna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!