Charlotte Perrellis lyxresa
Nu avslöjas vad Charlotte Perrellis lyxresa kostade. - Foto: Adam Ihse/TT och Instagram

Charlotte Perrellis hotellrum kostar en halv miljon per natt: "Nyp mig i armen"

Under påsken åkte Charlotte Perrelli med familj på en lyxresa i Maldiverna. Nu avslöjas det var resan till den tropiska ön kostade...


Den 7 april lämnade artisten Charlotte Perrelli, 48, hennes man Anders Jensen, 46, och deras stora familj det kalla Sverige till förmån för de tropiska stränderna på Maldiverna. Charlotte berättade i ett Instagraminlägg att de var totalt 10 personer som åkte med på resan och fick njuta av lyx och värme.


Under resans gång har Charlottes följare fått en ständig uppdatering från lyxsemestern med familjen på sociala medier. Expressen har dessutom fått svar från Charlotte om att resan var en present till hennes mamma.

Mamma fyller 70 så vi bokade detta för längesedan och hon fick det i present”, skrev artisten.

Efter att familjen spenderat några dagar på en ö i Maldiverna så tog de en båttur till nästa destination. Familjen hade nämligen planerat att bo på en tropisk atoll. Där bodde familjen i ett hus med fyra sovrum och en rutschkana ner i vattnet. 

Så mycket kostade lyxresan för Charlotte Perrelli

Den tropiska atollen var inte en billig vistelse. En natt i villan kostar nämligen närmre 500 000 kronor per natt. Influencers och kända profiler får ofta pengar i utbyte mot att skapa innehåll från ett hotell men i en kommentar till Expressen förklarar Charlotte att det inte rör sig om ett samarbete.

Det är absolut ingen sponsordeal. Vi betalar varenda krona”, skrev hon i ett meddelande följt av en skrattemoji.

Det finns de som gör dealer och jobbar här. Men vi har valt att vara lediga på semestern och då betalar vi hellre fullt”, förklarade Perrelli. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!