Anders Lundin kommer med dåliga nyheter i Gränslandet
Anders Lundin kommer med dåliga nyheter i Gränslandet. - Foto: Skärmbild/TV4

Robinsondeltagare bröt mot reglerna: "Fått lämna..."

Robinson är i full gång och under det senaste avsnittet av Gränslandet avslöjades det att en av deltagarna bröt mot reglerna i programmet...


Atomsfären i Gränslandet har blivit lugnare efter det tidigare avsnittet när Elin och Zeki började bråka. Trots att stämningen hade blivit lugnare var det dags för duell under det senaste Gränslandet-avsnittet mellan Zeki och Fabian. Elin berättar i programmet att hon hoppas Fabian vinner.

– Jag hoppas ju att han ändå besegrar Zeki. Jag och Zeki är just nu ganska goda vänner men det är såklart en skör vänskap. Jag vill nog ändå fortfarande att han ska åka för då hade vi avslutat det här på goda termer, så det hade känt bra. För jag vet ju att han kan vända i en handvändning och jag är lite orolig för det.

Zeki och Fabian under duellen. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Duellen gick dock inte som Elin ville utan Zeki vann överlägset över Fabian och det stod klart vem som riskerade att åka hem. Zeki blev överlycklig över resultatet, då han återigen vann en duell.

– Jag är glad att jag har vunnit. En vinst är en vinst. Jag är en Gränslandetexpert, jag är Gränslandet, Gränslandet är Zeki, skrattade han i synk.

Zeki har vunnit flera dueller under tiden på Gränslandet. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Anders Lundin kommer med dåliga nyheter till Gränslandet

Deltagarna i Gränslandet njöt av en god middag de vann efter att ha fångat fem krabbor och avsnittet avslutas med en fin harmoni. När tittarna får ta del av vad som händer i nästa avsnitt möts de av att Anders Lundin ger tråkiga nyheter om en deltagare.

– Det är så att en deltagare har brutit mot reglerna, säger Anders.

Anders Lundin berättar de dåliga nyheterna för deltagarna på Gränslandet. Bildkälla: Skärmbild/TV4

Det har redan börjat diskuterats i kommentarsfältet på Robinsons Instagramkonto. Tittarna undrar naturligtvis vem det är och vad som kommer ske.

Tittarna undrar vem det är som bröt reglerna. Bildkälla: Skärmbild/TV4

På måndag kommer det avslöjas vad situationen handlar om och vem som begått regelbrott i programmet.

Vem tror du?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

1 timme sedan

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

2 timmar sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.