Följarna rasar över Mollys Instagrambild
Följarna rasar över Mollys Instagrambild - Foto: Christine Olsson/Marcus Gustafsson/TT

Följarna rasar över Molly Sandéns bild: "Gräsligt fult"

Under Elle-galan visade Molly Sandén upp sig i en klänning där gravidmagen var helt bar. Hon passade även på att lägga ut en bild på Instagram när hon bar klänningen. Nu har bilden väckt många starka reaktioner.


Molly Sandén, 30, har varit tillsammans med pojkvännen David Larsson sedan år 2019. Paret träffades genom musiken och väntar nu sitt första barn ihop. I januari år 2023 gick artisten Molly Sandén ut med att hon väntar barn. Hon överöstes då med kärlek och lyckönskningar.

Molly Sandéns ärliga gravidbild i trappan väcker starka reaktioner: "Vem fan..."

Mollys klänning på Elle-galan 2023

Under Elle-galan 2023 så kom Molly i en kreation skapad av Alexandra Andersson och systern Mimmi Sandén, vilket Aftonbladet skrivit mer om. Molly kom till galan tillsammans med artisten Miriam Bryant, 32, vars kreation också var gjord av Alexandra och Mimmi.

I en intervju med Aftonbladet säger Molly Sandén att tanken bakom klänningen var att den skulle se ut som en blandning av rödkål, stjärnor och universum. Men man ville även att Mollys gravidmage skulle få ta mycket plats och därför är magen bar.

– Jag känner mig så snygg, sa hon till Aftonbladet under Elle-galan.

Mollys klänning väcker starka reaktioner

Molly valde även att lägga ut en bild på klänningen på Instagram, när hon poserar tillsammans med Miriam Bryant. Under bilden skrev Molly att det kändes väldigt skönt att få gå på röda mattan och för första gången kunna spänna ut magen.

Nu rasar många av Mollys följare och menar att kreationen på Elle-galan är fruktansvärt ful och att magen borde täckas.

"Gräsligt fult", skriver en av följarna och flera verkar hålla med.Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/