Molly Sandén pojkvän
Molly Sandén är just nu höggravid. - Foto: Stella Pictures

Molly Sandéns ärliga gravidbild i trappan väcker starka reaktioner: "Vem fan..."

Molly Sandén är höggravid och publicerade nyligen en bild från en trappa. Men vid första anblick skulle bilden komma att röra upp lite känslor.


Molly Sandén, 30, har varit ihop med sin pojkvän David Larsson sedan december 2019. Paret träffades via musiken då David tidigare sjungit i bandet The Royal Concept. Utöver det spelar han tillsammans med Molly och flera andra artister, bland andra Miriam Bryant.


I januari 2023 gick Molly Sandén ut på TikTok och berättade att hon är gravid med parets första barn. Även på Instagram delade hon med sig av den härliga nyheten. Och snabbt slog de kärleksfulla kommentarerna ned som spön i backen. 

Molly Sandén delar ännu en gravidbild

Nu har Molly valt att dela ännu en gravidbild med sina följare. Men denna gång ville hon ge en liten extra igenkänningsbild till alla havande där ute. 

Molly är i skrivande höggravid och det börjar att bli lite svårare att röra sig som vanligt, detta märkte hon av inte minst när hon skulle gå upp för en trapp. 

"Kan ju lika gärna ta en bild eller två när jag ändå trapp-pausar lite, skrev hon. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: mollysanden/Instagram

En av användarna såg den första bilden på Molly, men hade sedan scrollat till den andra bilden där det syns att hon är märkbart andfådd. 

"Lol kollade på bild ett och tänkte vem fn ser ut så där när man är preggo och går i trappor. Bläddrade till bild två och kände. Now thats more like it", följt av en skrattande emoji. 

Andra skriver att "det är olagligt att se så fräsch ut", när man går i trappor som höggravid.  

Fint!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!