Christine Meltzer och Carina Berg
Christine Meltzer och Carina Berg slutade jobba tillsammans för många år sedan... - Foto: Per Larsson/TT Bild, Stella Pictures.

Nya bilden på Carina Berg och Christine Meltzer skapar kaos: "Ni måste..."

Carina Berg och Christine Meltzer var minst sagt en omtyckt programledarduo. Men för ett par år sedan gick duon skilda vägar.


Carina Berg, 45 och Christine Meltzer, 48, var länge en oerhört populär programledarduo. Tillsammans gjorde Berg och Meltzer flera tv-program ihop – bland annat gjorde de Berg & Meltzer i Amerika, ett reseprogram som sedan knoppades till en variant där kvinnorna reste runt i Europa. 

Utöver det gjorde duon programmet Den fantastiska historien med Berg & Meltzer som handlade om kvinnans historia i Sverige.

Christine Meltzer och Carina Berg. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Därför slutade Carina Berg och Christine Meltzer att jobba ihop

Men sedan en tid tillbaka så har Meltzer och Berg inte jobbat tillsammans. Detta då Christine Meltzer ville satsa helhjärtat på att skådespela. 

När Carina Berg gästade Nemo Hedéns podd "Nemo möter en vän" så berättade Carina Berg mer om varför de inte jobbar ihop längre.

– Nu skådespelar ju hon bara, så den typen av program gör inte hon alls längre. Men jag älskar henne, hon är en av de roligaste människorna i hela världen, sa Carina Berg då.

Christine Meltzer och Carina Berg var minst sagt en omtyckt duo. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Carina Berg skapar kaos på Instagram med nya bilden

På Instagram har Carina Berg nästan en halv miljon följare, och hon skapade minst sagt uppståndelse bland följarna när hon för några dagar sedan la ut en väldigt speciell bild...

Den visade nämligen hur Carina och Christina satt med varsitt stort glas rödvin – något som för riktiga Berg och Meltzer-fans betyder "vinlunch". 

I kommentarsfältet var det flera trogna följare som snabbt skämtade om kvinnornas vinlunch – men det var inte det enda följarna hade på hjärtat.

Bilden på de folkkära profilerna Carina Berg och Christine Meltzer satte genast igång förhoppningar från fansen om en möjlig comeback.

Några reaktioner lyder: 

"Behöver mer av Berg och Meltzer på TV"

"Ååå saknar er tillsammans på tv!!!"

"Ååå...mer Berg och Meltzer åt världen"

"Jag skrattade så gott till era program. Snälla kom tillbaka"

Följarna vill se mer av Carina Berg och Christine Meltzer. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Huruvida Carina Berg och Christine Meltzer planerar något roligt fuffens ihop, eller om de faktiskt bara tog en vinlunch – ja, det vet bara dom...

Här kan du läsa mer om Carina Berg – hennes otroliga karriär, äktenskapet med Erik Berg, vänskapen med Carolina Gynning och mycket mer.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!