Carola får kritik av följarna
Carola får kritik av följarna efter hennes senaste Instagraminlägg. - Foto: Stina Stjernkvist/SvD/TT och Johan Nilsson/TT

Carola använder sig av skräckdieten – nu rasar följarna

Carola Häggkvist är ständigt aktuell och bjuder svenska folket på sång och underhållning. Däremot är det flera följare som har reagerat på hennes senaste Instagraminlägg...


Under senaste tiden har Carola Häggkvist bjudit svenska folket på underhållning på olika sätt. Bland annat fick tittarna ta del av Carolas släktforskning i programmet “Vem tror du att du är”, där artisten tillsammans med tittarna fick reda på sanningen om vem hennes farfar var.

För någon vecka sedan gästade dessutom Carola det populära programmet “Benjamins”, andra säsongen av Benjamin Ingrossos mat- och musikprogram. Under avsnittet bjöds det på sång, mat och gott sällskap.

Carola får kritik av sina följare på Instagram

Just nu är Carola igång med sin egna show där hon framför sina låtar och showar för sina fans. Hon har gjort en rockkonsert tidigare och i sommar är det dags för en fortsättning på Carolas framträdanden med popinriktning. 

På Instagram lade Carola upp under gårdagen om hennes resa inför konserterna. I inlägget berättade hon att hennes viktresa har gjort att hon känner sig mer bekväm i sin kropp på scen. 

"Nu när jag känner mig mer bekväm i kroppen tillsammans med stilen i rocklåtarna så vill & vågar jag ta ut svängarna på scen än mer! Så Skönt. Och kul! Det passar min energi och riktning. Och jag kommer i de kläder jag önskar ha till låtarna och min känsla."

Carola under hennes aktuella show. Bildkälla: Stella Pictures/Nisse Nilsson

Carola använder sig av en av de mest stränga dieterna Danska rikshospitalets diet

I inlägget delar även Carola med sig om vilken typ av av diet hon använder sig av.

"Faran är att inte glömma dricka mkt vatten!! Och inte träna för hårt samtidigt. Kallas för ’Danska rikshospitalets diet’. Följ till punkt och pricka och du kommer att rasa och förändra din ämnesomsättning på 13 dagar!"

Danska riskhospitalets diet, som även kallas Sahlgrenska dieten, är en av de mest stränga dieterna och ska följas inom 13 dagar, utan någon tydlig anledning varför. Dieten går ut på att enbart dricka kaffe på morgonen, endast ägg till lunch, biff med sallad till middag och inga mellanmål.

Flera följare reagerade på Carolas uttalande om dieten och visade detta i kommentarsfältet.

Carola har inte svarat på några av kommentarerna. Bildkälla: carolaofficiell/Instagram
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!