Rickard Sjöberg flyttar ut ur boden
Rickard Sjöberg flyttar ut ur boden. - Foto: Stella Pictures/Robert Eklund och Noella Johansson/TT

Rickard Olsson flyttar ut ur boden på tomten: "Nu vänder vi blad"

Sedan skilsmässan mellan Rickard Olsson och Gisele Essé har Rickard bott i boden på trädgården medan Gisele bott i huset. Nu bekräftar Rickard att tiden i boden är över.


Programledaren Rickard Olsson, 57, träffade frisören Gisele Essé, 46, 2019 på Tinder och ett år senare gifte de sig på Bank Hotel i Stockholm, men äktenskapet blev inte långvarigt.

Två år senare begärde paret skilsmässa och sedan dess har det varit tufft för paret. Under tiden Rickard och Gisele var gifta skrev nämligen Rickard ett gåvobrev till sin fru där han överlät halva huset i Nacka till henne, vilket har försvårat skilsmässan för dem. 

Efter att paret ansökte om skilsmässa blev det automatiskt sex månaders betänketid då Giseles son var under 18 år.

Rickard Olsson bodde i boden på trädgården

Sedan paret ansökte om skilsmässa har boendesituationen varit komplicerad. Gisele har bott kvar i huset med sina två söner medan Rickard har varit tvungen att bo i boden på trädgården, tio meter ifrån huset, under flera månader.

Under en intervju förra året med Hänt berättade Rickard om sin boende situation.

– Jag har bott i huset sedan 1998, men nu bor jag i en bod på tomten.

Rickard blev van med att bo på trädgården efter den långa perioden i boden. Bildkälla: Noella Johansson/TT

Paret har enbart kommunicerat via ombud och stämningen är spänd mellan dem. 

Rickard Olsson har fått tillbaka sitt hus

Sju månader efter att paret annonserade skilsmässan bekräftade Rickard till Aftonbladet att han har äntligen fått tillbaka sitt hus, efter månader i boden. Till Aftonbladet är Rickard positiv och ser fram emot att blicka framåt.

– Giselle har flyttat ut och allt är klart. Den ekonomiska biten är löst och vi har skrivit på bodelningen. Nu säger jag som kungen, nu vänder vi blad.

Gisele har nu flyttat till en lägenhet i Nacka. Bildkälla: Stella Pictures/Robert Eklund

Aftonbladet hörde dessutom av sig till Gisele som fick berätta om situationen och hur det känns nu.

– Det känns helt underbart. Den här konflikten har gjort att jag haft ett tryck över bröstet. Det är inte roligt att ligga i konflikt med någon, inte minst en person som man har varit gift med. Men nu går han sin väg och jag går min väg. Det känns jätteskönt.

Senaste nytt

Han har flest Grammisnomineringar i år

Rebecca Stella gör comeback i "Paradise hotel"

Rebecca Stella gör comeback som programledare för "Paradise hotel", skriver Aftonbladet. Därmed leder hon realityklassikern för sjätte gången.

Gustav Mandelmanns ord väcker reaktioner: "En skam för Sverige"

Gustav Mandelmann, känd från TV4-programmet "Mandelmanns gård", har publicerat ett inlägg på Instagram som delat följarna i två läger.

Spindelskräck i nya "Vermin" – "älskar dem"

2 timmar sedan
En skräckfilm om spindlar – men sedd ur spindlarnas synvinkel. Det är vad debuterande långfilmsregissören Sébastien Vanicek ville göra med sin film ”Vermin”. Och resultatet blev lyckat. Bra kritik, publiksuccé i Frankrike och priser på flera internationella skräckfilmsfestivaler.

Blackberry Smoke-trummis död

idag 02:56
57-årige Brit Turner, trummis och medgrundare till Sverigeaktuella rockbandet Blackberry Smoke från Georgia, USA, har avlidit, skriver bland andra Variety.

Statens konstråd köper Odells verk

igår 16:36
Statens konstråd har köpt konstnären Anna Odells uppmärksammade verk "Rekonstruktion – Psyket". Videoverket, som handlar om Odells vistelse på en sluten, psykiatrisk avdelning där hon bland annat har ett förhållande med sin vårdare, fick stor uppmärksamhet när det ställdes ut på Cecilia Hillström Gallery i början av året.