"Gift vid första ögonkastet"-Agust ord om healingen
"Gift vid första ögonkastet"-Agust ord om healingen. - Foto: Skärmbild/SVT

Gift vid första ögonkastet-Agusts första ord om healingen: "Riktigt bra"

Under måndagens avsnitt av Gift vid första ögonkastet fick Agust en healing av sin vän. Nu har Agust sagt sina första ord om ritualen.


Årets säsong av “Gift vid första ögonkastet” är i full gång och tittarna har fått ta del av deltagarnas relationer. Relationerna har utvecklats men både bråk och pussar har visat sig under säsongens gång.

Sjätte avsnittet släpptes på SVT under måndagen och bjöd in till både högt och lågt. Under avsnittet får tittarna veta att paren har varit gifta i ungefär två veckor och spänningen stiger över hur det kommer gå för paren.

Stina och Fredrik bjöd på lite kyssar i senaste avsnittet. Bildkälla: Skärmbild/SVT

Arvid Stark och Ida Lind har under säsongens gång varit kärleksfulla och fysiska med varandra men under femte avsnittet berättade Arvid att han behövde ta avstånd. 

– Det jag kände och tänkte var att jag behöver nog egentid och behöver dra mig tillbaka lite. 

Vidare sa han att han behövde komma bort från Ida.

– Den här känslan som jag vaknade med av tomhet och känslan av att behöva utrymma imorse den tog mig till tankar om att jag behöver egentid, jag behöver vara själv och jag behöver komma bort från Ida.

Arvid och Ida hade ett snack med en av experterna under senaste avsnitt för att få hjälp med relationens fortsättning. Bildkälla: Skärmbild/SVT

Caroline och Agust relation i Gift vid första ögonkastet

Ett par som har haft svårigheter i sin relation är Agust Helgason och Caroline Axelsson. Under veckorna har sinnesstämningarna mellan dem varit på olika våglängder, vilket har resulterat i att de har krockat gällande vissa ämnen, som till exempel "bilbråket".

Agust och Caroline under ett samtal med en expert efter "bilbråket". Bildkälla: Skämrbild/SVT

Under måndagens avsnitt var Agust sjuk vilket gjorde att paret inte kunde umgås nära varandra. Under en tid bodde Caroline på ett vandrarhem nära Uddebo men sedan dejtade de på distans. Detta var något Caroline uppskattade.

– Att vi har varit ifrån varandra tror jag har varit toppenbra för mig för det känns som att jag har kunnat få lite distans till alla de grejerna som man stör sig på och faktiskt kunna ta in mer av Agusts fina sidor. 

Caroline och Agust höll avstånd på grund av att Agust hade covid. Bildkälla: Skärmbild/SVT

Gift vid första ögonkastet avslutades med att Agust blev "healad"

Måndagens avsnitt bjöd även på spirituella inslag. Agust blev som sagt sjuk under inspelningen av "Gift vid första ögonkastet", vilket stressade honom. Men inte nog med det, han har nämligen samlat på sig en del stress gällande relationen med Caroline.

Agust när han pratade med sin vän Anna om Caroline. Bildkälla: Skärmbild/SVT

Under slutet av avsnittet fick tittarna se när Agust tog hjälp av sin vän Anna och berättade för henne om hans oro och funderingar kring relationen med Caroline. Vidare i avsnittet fick tittarna dessutom ta del av när han förklarade att han aldrig blev riktigt frisk och fick då hjälp av sin vän.

– Jag tror att det finns en viss känsla av stress, kanske mer än vad min kropp vill, sa Agust under avsnittet.

Agust vände sig till sin vän för hjälp. Bildkälla: Skärmbild/SVT

Tittarna fick ta del av att när Anna utförde en healingritual på Agust med en sten och under nästa moment låg han på golvet.

Med hjälp av en skallra utförde Anna healingprocessen på Agust genom att hon skakade skallran på Agust kropp och sedan förde bort den från hans kropp. 

Anna utför en rutin på Agust. Bildkälla: Skärmbild/SVT

Anna cirkulerar skallran först vid Agust bröst och sedan hans skrev. Hon avslutar sedan ritualen genom att föra sin hand mot Agust skrev och blåsa igenom handen, som ett rör, ner mot skrevet. 

På Instagram delade Agust med sig om hans tankar kring gårdagens avsnitt, specifikt stunden han hade tillsammans med Anna. 

Agust tackade sin vän på Instagram. Bildkälla: agust.helgason/Instagram

Till storyn skrev Agust en hyllning till sin vän.

"Tack Anna. Jag vet att du vet detta, men det kan inte sägas för ofta. Du är en riktigt bra människa och en ännu bättre vän."

Däremot har detta inslag väckt en del reaktioner hos tittarna. Humorkontot @dyngbaggegalan lade upp klippet på sin Instagram, vilket har fått flera reaktioner. 

Flera reagerade på klippet på Dyngbaggegalans Instagramkonto. Bildkälla: dyngbaggegalan/Instagram

Agust reagerade på kommentarerna i samma kommentarsfält.

Agust tyckte kommentarerna var roliga. Bildkälla: dyngbaggegalan/Instagram
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.