Louie Marti
Louie Marti la ut en bild på sin son Lorenzo – och följarna reagerade direkt på en sak. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Loui Martis bild på sonen Lorenzo chockar följarna: "WTF?!"

Louie Marti är pappa till två barn – dottern Jackline och sonen Lorenzo. På Instagram la Louie ut en bild på Lorenzo, och följarna reagerade genast på en sak...


Skådespelaren Louie Marti, 44, har vi sett i flera stora svenska filmer och tv-serier. Han har synts i bland annat Beck, Gåsmamman, Suedi och nu senast i Ture Sventon och jakten på ungdomens källa.

Louie Marti var med i Hells Angels

Louie Marti var tidigare med i MC-klubben Hell's Angels, men valde att hoppa av då han kände att filmbranschen inte accepterade hans samröre med klubben. När Marti gästade Bathina Philipssons podd Bathinas podcast så berättade han mer om sin tid i klubben och hur han genom byggsvängen kom i kontakt med HA.

Louie Marti var med i Hells Angels. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild, Vegard Grøtt / NTB/TT Bild

– Hells Angels var mycket svennar och finnar, och finnarna hade sån sjuk jävla humor. Exakt min smak. Alla sa åt mig att hålla mig borta från det där, dom är farliga och kommer ta ditt företag ifrån dig. Men det var ju helt jävla bullshit. Det var bara fördomar, berättade han och tillade att det var "karlar som höll sitt ord".

På frågan om hur det gick till när han lämnade Hells Angels så svarade Marti gott och gott:

– Hur jag tog mig ur och hur jag kom in vill jag inte gå in på. Jag säger som Kungen. Nu vänder vi blad och går vidare.

Det gör Louie Marti idag – syns i Typiskt romer i SVT med Magdalena Graaf

Idag är Louie Marti aktuell med tv-serien Typiskt romer som han gör tillsammans med flickvännen Magdalena Graaf, 47. Utöver det så jobbar han som kock på Bergby Herrgård och har egna klädmärket Mala Raza.

Louie Marti och Magdalena Graaf. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram har Louie lite över 26 000 följare, och där uppdaterar han ofta om sitt liv med Maggan Graaf och det blir även en del glimtar från hans jobb och annat. 

Louie Marti har tidigare visat bilder på sina barn och barnbarn. Från en tidigare relation har Louie nämligen dottern Jackline och sonen Lorenzo. Jackline har sonen Nikolai som fyllde 1 år i vintras.

Louie Marti visar bild på sonen Lorenzo: "Så himla stolt"

Nyligen la Louie Marti ut en bild på sonen Lorenzo, 24, och berättade stolt om sonens nya jobb.

"Detta är min stiliga son Lorenzo Marti som jag är så himla stolt över. Grattis pojk!! Gratta han", inledde Louie sitt inlägg.

Sen berättade Louie att Lorenzo ska lämna huvudstaden i juni för att börja jobba på hotellet Klimpfjäll i Norrland. Louie säger att han, Magdalena och hennes söner Charlie och Louie ska åka och hälsa på i sommar.

"För er som undrar hur han blev så snygg så är det ju tur att han brås på sin mor", skrev Louie sedan skämtsamt.

Izabella Scorupcos hälsning till Louie Marti

Grattis-hälsningarna strömmade in till Lorenzo, men det var även en annan sak som flera följare lade märke till. Nämligen Lorenzos slående likhet med skådespelaren Marlon Brando.  

"WTF! Trodde på riktigt att det var en ung Marlon Brando", skrev en följare.

"Grattis till sonen. Ser ut som en ung Marlon Brando", skrev en annan.

En tredje fyllde i: "Trodde jag skulle vara etta på den men det gick ju inte förstås".

Andra tyckte att Lorenzo var en kopia av sin pappa, och en av de var faktiskt den välkända modellen och skådespelaren Izabella Scorupco..

Reaktioner på Louie Martis inlägg om sonen Lorenzo. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
Skådespelaren Marlon Brando. Bildkälla: TT Bild
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!