Niclas Wahlgren är besviken på Benjamin Ingrosso
Niclas Wahlgren är besviken på Benjamin Ingrosso. - Foto: Skrämavbild/TV4

Niclas Wahlgren erkänner sin stora besvikelse på Benjamin Ingrosso: "Han ringer ju aldrig..."

Under veckans avsnitt av Benjamin Ingrossos program "Benjamins" kom Niclas Wahlgren förbi oinbjuden. Nu berättar han om hur det var.


Benjamin Ingrossos populära program “Benjamins” bjuder artisten ständigt på underhållning, matlagning och musik. Under flera veckor får tittarna njuta av god mat, trevligt sällskap och bra musik.

Däremot finns det alltid en risk med programmet. Under förra veckans avsnitt blev det lite knivig stämning mellan två av gästerna vilket satte Benjamin på prov under avsnittet. Artisten Elliphant och hotellägaren Petter Stordalen hamnade nämligen i tuffa diskussioner. 

Diskussionerna stressade Benjamin. Bildkälla: TV4

Niclas Wahlgren gjorde entré i Benjamins

Under torsdagens avsnitt var det en tjejkväll. Benjamin hade nämligen bjudit in simmaren Sara Sjöström, artisten Sigrid Raabe och artisten samt kompisen Molly Hammar

Men det var inte de enda som dök upp under kvällens bravader. Under middagen dök nämligen Benjamins storasyster och entreprenören Bianca Ingrosso upp och fick ta del av den goda efterrätten. Men det var inte den sista från familjen Wahlgren/Ingrosso som dök upp.

Bianca kom också och hälsade på. Bildkälla: TV4

Det visade sig att Benjamin och Biancas morbror Niclas Wahlgren stod och bankade aggressivt på dörren vilket skrämde Benjamin och hans gäster. Niclas däremot, han var fast besluten om att han skulle in.

– Jag ska krascha det här jäkla partyt. Jag har ju väntat på en inbjudan ända sedan säsong ett men han ringer ju aldrig så jag får ju ta eget bevåg och komma hit, skrattade Niclas.

Niclas kom oinbjuden till programmet. Bildkälla: TV4

Benjamin släppte in Niclas tillslut och Niclas fick stiga på hos de mätta gästerna. Efter en stund föreslår Benjamin dock att Niclas får laga en egen pasta, då han och Molly skulle sjunga en låt tillsammans. Niclas reagerade starkt. 

– Jag tänkte, släng ihop en pasta, säger Benjamin.

– Fasen vilken fin idé alltså. "Morbror, släng ihop en pasta". "Jag bjuder dig på mat, släng ihop en pasta", svarade Niclas ironiskt.

Nu har Niclas dessutom talat ut på Instagram om sina känslor kring hans medverkan i sin systersons program.

Niclas visar sina känslor på Instagram. Bildkälla: niclaswahlgren/Instagram

Vad tyckte du om veckans avsnitt av Benjamins?

/
Senaste nytt

Richards tolkar Lou Reed på hyllningsalbum

Favoriter med blandade känslor

1 timme sedan
Blir det en skånsk dragdrottning, norska tvillingar eller norrländsk gospel i finalen i Friends Arena? I kväll avgörs sista deltävlingen i Melodifestivalen.

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

2 timmar sedan
Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.

Designern och modeikonen Iris Apfel är död

idag 06:18
Den excentriska textilexperten, designern och modeikonen Iris Apfel är död.

Nobelpristippad författare stämplas som "agent"

igår 21:14
Den ryska exilförfattaren Ljudmila Ulitskaja stämplas som "utländsk agent". Som skäl anger Rysslands justitiedepartement att Ulitskaja har motsatt sig kriget i Ukraina och propagerat för hbtq-relationer.

Springsteen släpper nytt samlingsalbum

igår 18:06
Amerikanen som var "född att springa" sammanfattar sin 50 år långa succékarriär genom samlingsalbumet "Best of Bruce Springsteen" som släpps 19 april, skriver Sony Music i ett pressmeddelande.