Under fredagens sändning av Nyhetsmorgon hintade Maria Forsblom om att Steffo kanske är en av deltagarna i Masked Singer
Under fredagens sändning av Nyhetsmorgon hintade Maria Forsblom om att Steffo kanske är en av deltagarna i Masked Singer - Foto: Skärmavbild TV4 & Ali Lorestani/TT

Kollegans hint om Steffos medverkan i Masked Singer: "I mitt kontrakt..."

Under fredagen skojade programledaren Maria Forsblom med kollegan Steffo Törnquist. Hon spekulerade nämligen i om kollegan kan vara en av deltagarna i årets Masked Singer, vars final sänds under fredagkvällen.


Nyhetsmorgon är en tradition varje morgon i många svenska hem.

Under fredagen fick tittarna se programledaren Maria Forsblom spekulera om en viss kollegas eventuella medverkan i TV4:s fredagsunderhållning, Masked Singer. 

Steffo: "Det är jag som är boken"

Hon berättar nämligen att hon och kollegan Steffo Törnquist diskuterat om TV4-profilen kan vara en av de som nu ställer upp i finalen av tävlingen som sänds på fredagkvällen.

– Vi har diskuterat om du är med i Masked Singer, men du har ju sagt nej. Jag vet inte om du ljuger, säger Maria Forsblom till Steffo.

Därefter blir det tyst i någon sekund innan svaret kommer.

– Det står i mitt kontrakt att jag inte får säga något… Det är jag som är boken, säger Steffo skämtsamt innan han håller en bok ovanför huvudet och brister ut i skratt.

TV4
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!