Tareq Taylor och dottern Ellen
Tareq Taylor berättar nu vad dottern Ellen ska göra. - Foto: Stina Stjernkvist/TT Bild, Instagram/ellentayloor.

Tareq Taylor avslöjar vad dottern Ellen, 19, ska göra nu: "Så stolt"

Under sina många år tillsammans fick Tareq Taylor och hans tidigare hustru Kristina Taylor dottern Ellen Taylor tillsammans. Förra året tog Ellen studenten, och nu berättar Tareq mer om hennes härliga framtid.


I september 2021 stod det klart att Tareq Taylor, 53, och Kristina Taylor, 53, hade bestämt sig för att skilja sig. Då hade Tareq och Kristina varit gifta i 26 år, och under sin tid tillsammans fick de dottern Ellen Taylor.

I mars 2022, några månader efter skilsmässan från Kristina, så gick Tareq ut och bekräftade något som ryktats en tid. Han hade nämligen en ny kärlek i sitt liv, i form av SVT-profilen och hälsobloggaren Sofia Ståhl, 35.

Tareq Taylor. Bildkälla: Stella Pictures.

Men Tareq och Sofia hade känt varandra betydligt längre än så – redan 2019 träffades de när de ledde programmet Lyckomaten tillsammans.

Sofia Ståhl och Tareq Taylor på ett event ihop 2023. Bildkälla: Stella Pictures.

Därför känner du igen Ellen Taylor 

Tareqs dotter Ellen har även hon synts i tv, och den som har koll på Sveriges yngsta mästerkock minns kanske att hon kom trea i tävlingen år 2015. Utöver det har vi sett henne i TV4-programmet Secret Song där Ellen överraskade Tareq med en sång år 2022.

Tareq Taylor med dottern Ellen på ett event år 2019. Bildkälla: Stella Pictures.
Tareq Taylor och Ellen Taylor på röda mattan. Bildkälla: Stella Pictures.

– Pappa betyder så fruktansvärt mycket för mig. Han står alltid vid min sida oavsett om det är med dans eller skola eller att jag vill hitta på något nytt. Han är alltid där för mig, jag kan bara ringa honom och han svarar direkt. Han släpper allt och han är alltid med mig. Det är jättefint, sa Ellen Taylor i programmet då, skrev Aftonbladet.

Det gör Ellen Taylor idag

Sommaren 2022 tog Ellen Taylor studenten, och på Instagram skrev Tareq då om glädjen.

"Idag tog min dotter Ellen studenten Mitt hjärta spricker av stolthet och kärlek när jag ser på dig och vet hur hårt du har jobbat för att nå hela vägen fram. Du är och förblir mitt och jag längtar efter att få se hur du kommer att ta dig an alla de utmaningar som nu väntar dig. Älskar dig så otroligt mycket Ellen. Det här är din dag! Njut!"

Sedan dess har Ellen inte direkt legat på latsidan. Hon har nämligen pluggat vidare – och i veckan var det dags för examen, något som Tareq stolt berättat om på Instagram.

"Så stolt över min fina Ellen. Färdig flygvärdinna idag", skrev han följt av flera röda hjärtan.

Tareq Taylors dotter Ellen är färdig flygvärdinna. Bildkälla: Instagram/tareqtaylor

Även Ellen är mäkta glad över att ha fått sina "vingar".

"We made it! Äntligen fick jag mina vingar!", skrev hon.

Ett stort grattis till Ellen säger vi på Nyheter24!

Här kan du läsa mer om Tareq Taylor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!