Carolina Gynning och Viktor Philipson
Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipson är inte förtjust i Gynnings hundar. - Foto: Stella Pictures, Instagram/carolinagynning

Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipson hatar hennes hundar: "Vidriga kräk"

Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipson gillar inte Gynnings hundar Snorren och Luna. – Han hatar ju hundarna också, han tycker att dom är små vidriga kräk, säger Carolina Gynning.


År 2004 vann Carolina Gynning, 44, dokusåpan Big Brother. Sedan dess har hon blivit en av Sveriges mest välkända medieprofiler. 

Vi har sett henne som programledare och skådespelare i filmer som den Oscarsnominerade Ruben Östlund-filmen Triangle Of Sadness. Dessutom är hon konstnär, och hennes verk säljs för hisnande priser.

Utöver det så driver hon podden Gynning & Berg – Hittar sig själva med vännen Carina Berg. Där får vi en inblick i både Carina och Carolinas liv där de balanserar barn, karriär och sina relationer.

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

I början av april 2019 började Carolina att dejta Viktor "Nishti" Philipson, 37. I sin podcast Gynning och Berg – Hittar sig själva så berättade Gynning då att hon var så kär att hon gick på moln.

I juni 2021 föddes Viktors och Gynnings dotter Vilda. Gynning har även döttrarna Alicia och Adele från sin tidigare relation med Alexander Lydecker.

Viktor Philipson och Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

Carolina Gynning har flera hundar

Carolina Gynning är en riktig djurvän, och på Instagram har hennes följare genom åren fått lära känna hennes hundar. 

År 2021 spontanköpte Gynning en hund som fick namnet Snorren. Han är av rasen pomeranian, och har med sin vita fluffiga päls blivit någon av en favorit hos Gynnings följare.

Tidigare hade Gynning hunden Ziggy, men den hunden bor nu hos en annan familj. Utöver Snorren så har Gynning även hunden Luna, som även den är av en mindre modell.

På Instagram visar Gynning ofta – till följarnas förtjusning – upp de söta hundarna. Men en som inte är förtjust i Carolina Gynnings hundar är Viktor Philipson...

Carolina Gynning: "Viktor hatar hundarna"

I det senaste avsnittet av Gynning & Berg – Hittar sig själva så berättar Carolina mer om det hela...

– Han hatar ju hundarna också, han tycker att dom är små vidriga kräk. Han ba "Det är enda gången mormor har haft rätt, det var när hon satt och klappade Snorren och sa "ditt vidriga kräk", kommer du ihåg?, säger Gynning och fortsätter:

– Men det är för att dom är såna små hundar. Både Nishti och mormor gillar ju stora hundar. Sådär ska man ju inte säga om någon hund. Jag älskar mina hundar.

Viktor Philipson och Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon förklarar sedan:

– Han säger att han lever vid sidan av hundarna, han varken hatar eller älskar dom. De befinner sig liksom i två olika värdar. Dom lever sitt liv, han lever sitt liv, avslutar Carolina Gynning.

Här kan du läsa mer om Carolina Gynning – hennes karriär, kärlekslivet, pengarna och mycket mer.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

2 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.