Bianca Ingrosso på världens lyxigaste tåg – 15 000 kronor
Med tåget får resenärerna uppleva Sydafrikas landskap, i lyx. - Foto: Skärmdump Bianca Ingrosso/Instagram

Bianca Ingrosso på världens lyxigaste tåg – 15 000 kronor

Bianca Ingrosso är på arbetsresa med Caia och befinner sig på ett lyxtåg i Sydafrika. På Instagram får följarna följa med på den filmiska resan.


Bianca Ingrosso28, är på en minst sagt lyxig arbetsresa. Influencern och entreprenören befinner sig i Sydafrika och på hennes Instagram kan följarna se magiska bilder från hennes sovkupé, lyxiga trerätters måltider och hisnande landskap. 

Familjeägt lyxtåg

Tåget som Bianca reser med är familjeägda Rovos Rail. Tåget utgår från Capital Park-stationen i Sydafrikas huvudstad Pretoria och kör med jämna mellanrum en runda i södra Afrika. Tåget består av klassiska vagnar som en gång tillhörde Rhodesia Railways, skriver Vagabond

Foto: Skärmdump Bianca Ingrosso/Instagram
Foto: Skärmdump Bianca Ingrosso/Instagram

På tåget finns det sammanlagt fyra vagnar där gäster kan mötas, äta och dricka: två restaurangvagnar och två barvagnar. 

Sovrummens storlek varierar beroende på prisklassen. Alla har dusch och toalett. Den största hytten, Royal Suite, är på 16 kvadratmeter och har bland annat ett badkar i viktoriansk stil.  

Foto: Skärmdump Bianca Ingrosso/Instagram
Foto: Skärmdump Bianca Ingrosso/Instagram

15 000 kronor för tre nätter

Tåget erbjuder olika rundturer, bland annat till Kapstaden och Durban, medan långskotten tar dig till Victoriafallen på gränsen mellan Zimbabwe och Zambia, Swakopmund i Namibia och Dar es-Salaam i Tanzania.

Notan för upplevelsen landar på cirka 15 000 kronor för tre dagar. 

En väldigt lyxig arbetsresa helt enkelt. 

/
/
Senaste nytt

TV4 svarar på tittarkritiken efter Robinson-finalen

"Vem bor här?" stoppas – då återvänder programmet i SVT

"Vem bor här?", som vanligtvis sänds på söndagar, kommer inte att sändas i helgen och faktum är att programmet inte återvänder förrän nästa år.

The Smile till Way Out West

The Smile är klara för sommarens upplaga av Way Out West. Radioheads "lillasyster", som består av Thom Yorke, Jonny Greenwood och Tom Skinner är även aktuella med nya albumet "Wall of eyes" som släpps i januari.

Nyhetsmorgon-profilernas ursäkt till tittarna i livesändning: "Vi måste be om ursäkt"

Under fredagens sändning av Nyhetsmorgon bjöds på en rejäl skrattfest vilket fick Steffo att inte kunna hålla tårarna tillbaka. Efter incidenten kände sig Nyhetsmorgon-profilerna sig nödgade att be tittarna om ursäkt.

"Baldur's gate 3" blev årets spel

2 timmar sedan
"Baldur's gate 3" blev den stora vinnaren vid spelgalan Game Awards i Los Angeles. Det hyllade fantasyrollspelet korades bland annat till årets spel. Några svenska priser blev det däremot inte den här gången.

"Reacher"-skaparen pensioneras – men inte serien

idag 06:06
Med fler än 200 miljoner sålda böcker är Lee Child en av världens mest säljande författare. Men nu har han gått i pension. Böckerna om Jack Reacher kommer i fortsättningen att skrivas av Childs bror Andrew.