Carina Berg
Carina Berg visar sin utseendeförändring. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Carina Berg visar sin utseendeförändring: "Jag ser ju fasiken..."

Carina Berg är en naturlig skönhet – och på Instagram visar hon ofta upp den osminkade sanningen...


Programledaren Carina Berg, 45, är ständigt aktuell. Nu senast såg vi henne som programledare för Herre på täppan, och före det så gjorde hon renoverings-tv med maken Erik Berg, 34. Då fick vi under två säsonger följa parets renoveringsresa i realityn Bergs drömkåk.

Utöver tv-jobb så driver Carina podden "Gynning & Berg - Hittar sig själva" tillsammans med Carolina Gynning. Den färgstarka duon har varit vänner i flera år, och podden har blivit en sån stor succé att de har kuskat land och rike runt och kört liveshower. 

Carina Berg och Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

I höst fortsätter Carolina och Carina med sin turné, och de besöker då bland annat Stockholm, Malmö, Helsingborg, Göteborg och Piteå för att leverera föreställningar.

På Instagram har Carina Berg nästan en halv miljon följare, och där bjuder hon sina följare på en inblick i sitt liv med maken Erik och barnen. Det kan handla om allt från vardagsbestyr och vabbande till lite mer glamouröst innehåll som resor till New York med Carolina.

Carina Berg visar sig ofta osminkad, och till skillnad från många svenska kändisar så är inte Carina Berg någon som hoppat på operations-tåget, och inte heller ägnar hon sig åt retuschering på sociala medier.

Däremot bjuder hon då och då på lite mer glamour – och på Instagram Story så la hon ut en bild som visade hur hon såg ut i full makeup.

Carina Berg visar förvandlingen: "Jag ser ju fasiken..."

"Inte bara kan hon trolla med smink, hon är även bäst på foto. Jag ser ju fasiken urfräsig ut här!", skrev Carina Berg till en bild där hon visade sig själv i full sminkning, utförd av sminkösen Fanny Lagerwall som på Instagram går under namnet @facebyf.

Carina Berg visar sin förvandling på Instagram. Bildkälla: Instagram/carinalilyberg

Fanny har nästan 30 000 följare på Instagram, och där visar hon upp sminkningar på kändisar som Carolina Gynning, Tina Nordström, Renee Nyberg, Sanna Guidetti och Daniela Rathana.

Snyggt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!