H&M-arvingen anordnade en stor midsommarfest med flera sjuka överraskningar.
H&M-arvingen anordnade en stor midsommarfest med flera sjuka överraskningar. - Foto: Skärmavbild @byelvira & @oscarzia/Instagram

H&M-arvingens galna midsommar-överraskningar – succé bland gästerna

Felice Jankell ​och hennes man H&M-arvingen Nisse Tham anordnade en stor midsommarfest i helgen. Sveriges störta influencers var där och festen bjöd på en rad galna överraskningar.


I fredags var det midsommar, något som Sveriges influencers och kändiselit minst sagt firade. Skådespelerskan Felice Jankell och hennes man H&M-arvingen Nisse Tham anordnade en stor midsommarfest med flera överraskningar och bjöd in massa kända ansikten.

Felice Jankell och Nisse Tham har varit gifta sedan sommaren 2022. Då hade de ett storslaget bröllop i Toscana i Italien. Enligt Svensk Dam ska alla gäster ha flugits ner från Arlanda till Grosseto flygplats, en rutt som vanligtvis inte går från Stockholm. Tillsammans har paret sonen Winston, som de fick i slutet på 2019.

Sveriges influencerelit gästade den sjuka midsommarfesten

Gästerna på midsommarfesten blev chartrade med bussar till platsen där festen skulle äga rum. På festen befann sig bland annat poddaren och författaren Edvin Thörnblom, influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, poddarna Rosanna Charles och Sanna Guidetti, artisten och programledaren Oscar Zia och artisten Andreas Wijk.

Festen bjöd på flera stora överraskningar

En av alla festens härliga överraskningarna var trollkarlen Joe Labero som kom och trollade för alla gäster.

Labero trollar på Felice Jankell och Nisse Thams midsommarfest. Foto: Skärmavbild @biancaingrosso/Instagram

En annan överraskning på midsommarfesten var Finlands favoriten Käärijä, som överraskade alla gäster med att uppträda med sin låt “Cha cha cha”.

Kvällen avslutas med Teddybears

Käärijä var en stor succé på festen och på influencernas instagramkonton kan man se hur alla dansar och sjunger med till låten. Några passade även på att ta en selfie med artisten.

Den storslagna midsommarfesten avslutades med att gruppen Teddybears uppträdde.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!