Zara Larsson
Zara Larsson släppte lös under Coachella. - Foto: zaralarsson/Instagram/Claudio Bresciani/TT

Här twerkar Zara Larsson loss i publiken på Coachella: "Hög som fan"

Den svenska sångerskan Zara Larsson befann sig i publikhavet på Frank Ocean. Och hade, minst sagt kul.


Varje år går den stora musikfestivalen Coachella av stapeln i Kalifornien, USA. I år gick den av stapeln för drygt en månad sedan. 

Festivalen drar till sig publik och kändisar från hela världen som vallfärdar dit klädda i ponchos, tefatsstora solglasögon och cowboy-hattar. Utöver kända artister och DJ:s som uppträder ser många influensers det hela som ett sätt att fixa sig riktigt trevligt content som är utöver det vanliga. 

Zara Larsson. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT

Några stammisgästerna som mer eller mindre räknas som en del av inredning på festivalområdet är Jenner/Kardashian-familjen, Bella och Gigi Hadid, Justin Bieber och vår svenska Zara Larsson

Förra året på festivalområdet valde Zara att helt obrydd att, istället för att stå i kö, lägga sig och sola i bikini bredvid kön. Hon skrev även skämtsamt ut att det var sista gången hon drack tequila. 

Och detta år har hon sannerligen valt att ta i lika hårt. 

Zara Larsson: "Hög som fan"

I en video som utspelar sig strax efter Frank Ocean-spelningen var det en vän till Zara som filmade då hon kom hoppandes och ställde sig och twerkade. 

Zara Larsson hade det trevligt under Frank Oceans spelning. Bildkälla: zaralarsson/Instagram

"Jag vet inte om det var för att jag var hög som fan eller om jag hade det bästa sällskapet i publiken. Men jag hade så jävla kul på Franks spelning", skrev Zara. 

Se videon i spelaren ovan. 

Zara Larssons kupp under Allsång på Skansen

Efter Lollapalooza som gick av stapeln för ett par veckor sedan dök Zara upp i Allsång på Skansen där hon oväntat utförde en liten kupp, mitt under låten "Genom eld och vatten" av gruppen Saarek. Låten som blivit populär bland fotbollssupportrar har en rad som lyder "Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå", vilket då får många att sjunga "Och vi hatar/älskar AIK". 

Allsång på Skansen 2023. Bildkälla: Caisa Rasmussen/TT

Zara mimade under allsången "Och vi hatar AIK" medan Pernilla Wahlgren högt sjöng "Och vi älskar AIK". 

Det hela fick Twitter att koka och det hela mötte både ris och ros. 

Läs mer om det hela här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!