Britney Spears och Victor Wembanyama
Britney Spears är ett stort fan av NBA-stjärnan Victor Wembanyama. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Britney Spears slagen av säkerhetsvakt: "Lika allvarligt som en hjärtattack"

Britney Spears såg sin idol Victor Wembanyama på en restaurang i Las Vegas. Britney stegade fram för att fråga om en bild – och sedan urartade situationen.


Det var under onsdagen den 5 juli som Britney Spears, 41, och hennes make Sam Asghari, 29, gick ut på restaurangen Catch i Las Vegas. Restaurangen är belägen i hotellet ARIA.

Britney Spears och Sam Asghari gick ut för att äta middag i Las Vegas. Bildkälla: Stella Pictures.

Britney Spears ville ta bild med supertalangen Victor Wembanyama

På väg in på restaurangen fick Britney syn på en av sina idoler – nämligen NBA-stjärnan Victor Wembanyama, 19. 

Victor Wembanyama är en av basketvärldens mest lovande talanger på många år. Vart han än går i USA så väcker han enorm uppståndelse. Här får han poliseskort i New York. Bildkälla: Stella Pictures.
Victor har ett stort säkerhetsteam som vaktar honom. Bildkälla: Stella Pictures.

Victor, som är en av basketvärldens just nu hetaste spelare, var även han på Catch för att äta middag. Britney och hennes sällskap bestämde sig för att knata över till Victor. Eftersom Britney är ett stort fan så ville hon ta en bild med Victor.

Britney knackade honom på hans rygg och högra axel – och då kom smällen.

Britney Spears blev slagen i Las Vegas. Bildkälla: Stella Pictures.

Polisen utreder händelsen: "Tar det lika allvarligt som en hjärtattack"

Enligt Tmz så var det Damian Smith – som är den säkerhetsansvariga för Victors lag San Antonio Spurs – som genom ett slag bakifrån fick Britney att falla till marken. Britneys glasögon ska ha flugit av i fallet.

Britney ska då ha samlat sig och sedan gått till sitt bord. Enligt Tmz så gick säkerhetsvakten Damian Smith fram till bordet och bad om ursäkt till Britney. Han ska ha sagt "Du vet hur det är att bli attackerad av fans".

Victor Wembanyama. Bildkälla: Stella Pictures.

Britneys säkerhetsteam har anmält Victors säkerhetsvakt för misshandel. De senaste uppgifterna från Tmz gör gällande att en utredning är påbörjad och att de tar ärendet "lika allvarligt som en hjärtattack".

Övervakningsfilm från restaurangen ska visa hur Damian Smith trycker bort Britneys hand. Sedan ska Britneys hand – inte Damian Smiths hand – ha slagit i hennes ansikte, skriver Tmz.

Britney Spears. Bildkälla: Stella Pictures.
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!