- Foto: Nyheter24/TV4

Bachelor 2022: Så gick det för deltagarnas sökande efter kärleken

Nu är det mer än ett halvår sedan Bachelor 2022 sände sitt finalavsnitt. Men hur har det gått för deltagarna och kärleken sedan dess?


2022 var året som hade den kanske mest omtumlande säsongen hittills av "Bachelor Sverige". Inte nog med att säsongen är den tredje i raden att ha en Bachelor-duo som söker kärleken, så var den fylld med drama och tårar. Men hur har det gått för gänget sedan kamerorna sluta rulla?

Chockbeskedet i Bachelor 2022

Sia Hatami, 35 och Christoffer Levi, 34, var fjolårets bachelors, men i avsnitt 24 chockade Sia tittarna och tjejerna i huset med valet att hoppa av inspelningen. Anledningen var, som de flesta idag vet, att han hade lasersikte på en enda tjej i huset.

Sia Hatami och Isa Jallow – dejtar de idag?

Isa Jallow, 33, var deltagaren som fångade Sias hjärta och kammade hem hans "sista" ros i Bachelor 2022. För de nyfikna kan vi bekräfta att det kära paret än idag är tillsammans. 

Här ses Sia och Isa hålla om varandra på en festival i Stockholm.

Foto: hatamitsunami/Instagram

Har Christoffer Levi träffat någon efter Bachelor?

Huruvida den andra hunken från förra årets upplaga av Bachelor Sverige har funnit sin stora kärlek, är oklar. Men han är inte mindre populär bland suktande följare för det. Kommentarsfälten i Christoffers Instagram-inlägg hålls varma med både flörtiga emojis och komplimanger. Kanske finns hans framtida partner bland kommentarerna...?

Foto: christofferlevi/Instagram

Vem dejtar Filippa Kronholm idag?

Den spralliga Stockholmstjejen Filippa Kronholm, 27, var en av finalisterna i Bachelor Sverige 2022, tillsammans med Alicia Ärleskog, 26. Tyvärr fick Filippa sitt hjärta krossat när Christoffer valde att inte ge henne sin sista ros. 

Bachelor-Filippa erkänner – är fortfarande kär i Christoffer

Nu flera månader efter inspelningens avslut ser det dock ut som att hon sedan en tid tillbaka har funnit lyckan hos den blonda hunken Ludvig Käck Wedelin, som medverkade i "Fboy Island Sverige" 2023.

Foto: ludvigkw/Instagram

Är René Rehnqvist ihop med någon?

René Rehnqvist, 26, var en av tjejerna i huset som snabbast fick den skånska bachelorn Christoffer på fall och var även en av de tre finalisterna. Tyvärr höll inte relationen hela vägen och René skickades hem. Hur läget ser ut på dejtingfronten för den unga Högsby-bon idag, är dock oklart. Men realitystjärnan ser åtminstone ut att ha en skön sommar!

Foto: rerehnqvist/Instagram
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!