Filippa Kronholm berättar berättar om relationen till Christoffer Levi efter Bachelor 2022.
Filippa Kronholm berättar berättar om relationen till Christoffer Levi efter Bachelor 2022. - Foto: Nyheter24 och TV4/Bachelor

Bachelor-Filippa erkänner – är fortfarande kär i Christoffer

Årets bachelor Christoffer Levi gav sin sista ros till Alicia Ärleskog och Filippa Kronholm fick därmed åka hem till Sverige med ett brustet hjärta. För Nyheter24 berättar hon att känslorna ännu inte har svalnat.
– Det är klart att jag fortfarande är intresserad.


Bachelor 2022 har nu gått i mål, och för vissa fick det ett lyckligt slut, medan andra lämnade Kreta med ett brustet hjärta. Sia Hatami fick så starka känslor för Isa Jallow att han valde att ge ut sin sista ros i förtid, och Christian Nicolaisen gav sin sista ros till Anna Lundin

Får du inte nog av Bachelor 2022? Här är alla våra artiklar om programmet.

Bachelor 2022: Alicia fick Christoffers sista ros

För Christoffer Levi stod det i slutändan mellan Alicia Ärleskog och Filippa Kronholm, och den sista rosen knep den förstnämnda. Men väl hemma i Sverige höll det inte särskilt länge mellan Alicia och Christoffer. Detta då Alicia valde att avsluta relationen efter ungefär två veckor. 

Här kan du läsa om Bachelor-Christoffers relation till Alicia idag

Alicia fick Christoffers sista ros. Foto: TV4/Bachelor

Bachelor-Filippa om Christoffer Levi: "Är fortfarande intresserad"

Men för Filippa har det varit desto svårare att gå vidare från att ha fått sitt hjärta krossat. För Nyheter24 berättar Filippa att det var riktigt kämpigt att se finalavsnittet när sista rosen delas ut. 

– Jag mådde skit. Jag har ju behövt förbereda mig mentalt för att se mig själv bli dumpad, säger en rörd Filippa. 

Filippa fick sitt hjärta krossat. Foto: TV4/Bachelor

Hon förklarar att det har varit svårt att släppa Christoffer, och att hon fortfarande har samma starka känslor. 

– Det är klart att jag fortfarande är intresserad och hade velat gå på en dejt med honom här hemma nu. Det är klart att man inte vill vara ett andrahandsval, men jag struntar i det. De är inte tillsammans nu i alla fall, så om han hade velat dejta mig så hade jag velat dejta honom, för jag blev ju kär. 

Filippa och Christoffer har inte haft särskilt mycket kontakt sedan Bachelor-inspelningen, utan de har mest kollat av hur den andre mår. 

– Vi har ju skrivit och lite sådär. Men det är inte så att vi har flörtat, berättar Filippa. 

Det blev känslosamt i finalavsnittet. Foto: TV4/Bachelor

Filippa Kronholm om mötet med Bachelor-Christoffer: "Om han är intresserad..."

Under onsdagen sågs Bachelor-deltagarna och kollade på finalen tillsammans, och på plats var både majoriteten av tjejerna och de tre ungkarlarna. Filippa berättar att hon till en början var osäker om hon ens skulle gå på festen, då hon fortfarande är så hjärtekrossad. 

– Vi sågs ju igår och kollade på finalen. Jag var verkligen så nära på att inte gå dit. Ska jag sitta där och kolla på finalen utan att vara förberedd, och gråta igen framför allihopa? Det kändes väldigt sårbart. 

Men Filippa bestämde sig ändå att gå på slutfesten, detta då hon fortfarande hoppades på att kärlekssagan kanske skulle kunna få ett lyckligt slut. 

– Jag tänkte att jag kanske får en ny chans nu. Men så blev det inte riktigt. Men det var därför jag gick dit, för att testa och se om han är intresserad. 

Filippa fick lämna Kreta utan kärleken. Foto: TV4/Bachelor

Under torsdagen sändes säsongens allra sista avsnitt “Efter sista rosen”, och därefter stängs Bachelor-kapitlet i alla fall för år 2022. 

– Det är ändå skönt för nu kan jag bearbeta det här, det är över, och jag behöver inte låtsas som att det kanske blir han och jag. Nu kan jag äntligen släppa det och gå vidare. Jag kan också prata om det nu med mina vänner och familj, säger Filippa till Nyheter24. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!