Maja Nilsson Lindelöf
Maja Nilsson Lindelöf och Victor Nilsson Lindelöf gifte sig år 2018. - Foto: Christine Olsson/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Maja Nilsson Lindelöf om sitt bröllop med Victor: "Jag sörjer"

Maja Nilsson Lindelöf och Victor Nilsson Lindelöf har hållit ihop sedan 2013, och år 2018 gifte de sig. Men en sak skaver fortfarande. "Jag sörjer", skriver Maja.


Med ett glas vitt vin i handen och ett glittrande pannband över håret så gjorde Maja Nilsson Lindelöf, 29, entré på Stockholm stadion och festivalen Summerburst. 

Året var 2013, och just den här eftermiddagen kom att förändra Majas liv för alltid. Det var nämligen då hon träffade sin nuvarande make Victor Nilsson Lindelöf, 28. Där på Stadion fick hon för sig att bara vända på sig. Kanske var det vinet, eller så var det, som Maja själv säger, energier.

– Jag vet inte vad som hade hänt om jag inte hade vänt mig om. För där stod han. Med Ray-Bans på sitt rakade huvud. Vit uppkavlad skjorta och en Heineken i handen. Min framtida man. Pappan till mina barn. Jag visste det där och då. Fast jag inte visste vad han hette. Men där var han. Victor, berättar Maja i sitt Sommar i P1.

Sedan år 2018 är Maja och Victor gifta, och tillsammans har de två barn. Ted Louie föddes i mars 2017. I oktober 2021 fick Victor och Maja sonen Francis.

Maja Nilsson Lindelöf om sitt bröllop med Victor Nilsson Lindelöf

I sin blogg på Elle så har Maja skrivit om sitt bröllop. Vigseln ägde rum den 25 maj 2018 i Övergrans kyrka i Uppsala. Bland Majas tärnor fanns Sanna Guidetti, och en av Victors marskalker var John Guidetti.

På ytan såg allt perfekt ut, men i sin blogg skrev Maja året därpå om en sorg hon kände efter sitt bröllop. 

Efter att ha gått i KBT-terapi så fick Maja en insikt. Maja trodde att hon bara var missnöjd med sin bröllopsklänning, men det visade sig att det låg något annat bakom.

"Jag sörjer. Att jag aldrig fick mysa i min bröllopsbubbla med mina nära och kära. Jag sörjer nu och kommer nog alltid att bli ledsen när jag ser tillbaka på mitt bröllopsår", skrev Maja i bloggen.

Hon skriver även att det uppstod en del bråk inför bröllopet och att ingen tog hänsyn till att det var en av hennes livs viktigaste dagar. Hon hade önskat att hon hade åkt runt med sina vänner och testat klänningar, frisyrer och skor.

Maja Nilsson Lindelöf har berättat att hon sörjde sitt bröllop då hon inte fick tid att njuta på det sätt hon önskat. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

"Jag lägger såklart inte allt det på andra, eller jo det gör jag faktiskt, för jag har väldigt svårt att se att jag någonsin skulle förstöra på det sättet för Sanna. Eller ens börja bråka med henne om hennes bröllop. Minns att jag tillochmed fick höra att allting inte handlar om mig och mitt bröllop. Och såklart gjorde det inte de, men jag ser inte att det handlade om det för en sekund för vissa personer. Enbart om dom. Att det var en av mitt livs viktigaste dagar spelade liksom ingen roll, ingen tog hänsyn till det överhuvudtaget", skrev Maja i sin blogg.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!