Hade du blivit lappad av stjärnan?
Hade du blivit lappad av stjärnan? - Foto: Jordan Strauss/TT/Stella Pictures

Margot Robbie bötfällde alla i Barbie som inte följde denna regel

Barbiefeber råder över hela världen och Margot Robbie spelar huvudrollen i Greta Gerwigs storfilm. Men stjärnan tog på sig att bötfälla alla kollegor som inte följde en specifik regel.


Den efterlängtade filmen “Barbie” har svensk biopremiär den 21 juli. Huvudkaraktären spelas av den australiensiska skådespelerskan Margot Robbie som fick sitt genombrott i The Wolf of Wall Street där hon spelade mot Leonardo DiCaprio. Stjärnan har sedan medverkat i storfilmer som Suicide Squad, Legenden om Tarzan och I, Tonya.

Under inspelningen av Barbie tog skådespelerskan rollen på fullt allvar. Karaktärens signaturfärg, rosa, blev underlag för att kunna bötfälla kollegor under filminspelningen.

Margot Robbie har burit Barbie-inspirerade kläder under pressturnén för filmen. Foto: Ahn Young-joon/TT

Margot Robbie utnämnde nämligen en dag i veckan till en dag då alla behövde bära något rosa. Om någon inte bar rosa fick de en bot av Robbie.

Hennes motskådespelare, Ryan Gosling, spelar en av flera Ken i filmen. Han var en av de som behövde följa färgkravet.

– Margot hade en rosa dag en dag i veckan, där alla behövde bära något rosa. Och om du inte gjorde det, bötfälldes du. Hon gick runt och samlade botar, och hon donerade det till välgörenhet, säger Ryan Gosling i en intervju med People

Ryan Goslings roll i filmen Barbie har yrket "strand". Foto: Stella Pictures

Enligt Ryan Gosling startade Robbies initiativ stort engagemang bland kollegorna. Och särskilt bland männen.

– Det som var så speciellt var hur exalterade de manliga teammedlemmarna var. Mot slutet av filmen gick alla ihop, med deras egna pengar, och gjorde rosa lagtröjor med en regnbågsfransdetalj.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!