Camilla Läckbergs outfit hyllas-
Camilla Läckbergs outfit hyllas- - Foto: Fredrik Sandberg/TT

Camilla Läckbergs vågade klädköp hyllas: "Så jädrans snygg”

Camilla Läckberg gästade Tildes talkshow och bar då en outfit som folk inte tycks sluta prata om. Enligt Camilla själv så var det hela ett ”rysk roulette-köp”.


Varje vecka bjuder Tilde de Paula Eby in nya gäster till sin talkshow "Tilde", ett program som sänds direkt från Junibacken i Stockholm. I programmet möter Tilde intressanta gäster och har spännande samtal ihop. Programmet brukar även bjuda på stämningsfulla artistframträdanden. 

I fredagens avsnitt av talkshowen var deckardrottningen Camilla Läckberg, 48, en av gästerna. Hon gästade programmet tillsammans med Christina Schollin, Monica Mac, Isabella Löwengrip och Simon Sköld.

Camilla Läckberg hyllas

Camilla har blivit väldigt hyllad för sitt sommarprat, där hon pratar öppet om sin ätstörning. Utöver alla tusentals lyssnare så har även flera kända profiler hyllat och lyft hennes sommarprat. Några av dessa profiler är Pernilla Wahlgren och Sofia Wirstam som nämner sommarpratet i sin podcast.

Även programledaren Jenny Strömstedt hyllar Camilla för hennes starka sommarprat – något som Nyheter24 skrivit mer om.

Camillas vågade klädköp

När Camilla gästade Tildes talkshow så hade hon på sig en outfit som alla hennes fans älskade. Många har frågat var kläderna kommer ifrån och tycker att hon är ur snygg i dem.

I ett inlägg på Instagram så svarar Camilla på var kläderna kommer ifrån, och avsjöjar att det hela var ett riktigt vågat köp.

– Fått jättemkt frågor om var min outfit igår kommer från. Det är en topp med byxor och är ett sånt där ”rysk roulette-köp” från en instareklam. Kostade typ 500 spänn för hela outfiten och jag var fullt inställd på att det lika gärna skulle kunna komma något som såg ut som om det häftats ihop. Eller inte komma alls… Men den kom, och var grym! Minns inte vad sajten hette jag köpte från, men dyker reklamen upp i flödet igen, hojtar jag till, skriver Camilla Läckberg på sin Instagram.

I kommentarsfältet överröses hon med komplimanger om det vågade köpet och alla håller med om att hon är riktigt snygg i plaggen.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!