Dolph Lundgren och Emma Krokdal
Dolph Lundgren och Emma Krokdal är nygifta. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Storbråk om bilden på Dolph Lundgren och Emma Krokdal: "Så äckligt"

Dolph Lundgren och Emma Krokdal gifte sig nyligen, och tycks onekligen njuta av sommaren och kärleken. Men det är inte något som alla kan hantera.


Så träffades Dolph Lundgren och Emma Krokdal

Den svenska skådespelaren Dolph Lundgren, 65, är tillsammans med den den nästan 40 år yngre norskan Emma Krokdal, 27. Dolph och Emma träffades på det exklusiva gymmet Equinox i Los Angeles. Där tränar stjärnor som Nicole Kidman, Khloe Kardashian och Stacey Keibler.

Emma visar sin förlovningsring. Bildkälla: Stella Pictures.

I juni 2020 friade Dolph till Emma som sa ja. Den stora åldersskillnaden mellan paret har engagerat fans och följare i flera år. Att Dolph har två döttrar som är i Emmas ålder har väckt starka reaktioner. Dolphs dotter Ida Lundgren är 27 år gammal, och dottern Greta är 22.

– Vi vet att folk kommer att reagera, men det enda som betyder något är att familjen och människor i vår närhet tycker att det är okej, sa Emma om åldersskillnaden i en intervju med norska VG.

Emma Krokdal och Dolph Lundgren på röda mattan. Bildkälla: Stella Pictures.

Dolph Lundgren och Emma Krokdal gifte sig den 13 juli 2023

Den 13 juli 2023 så sa Dolph och Emma "ja" till varandra. Paret gifte sig i en villa på Mykonos, och bara familj och de närmste vännerna var på plats för att fira bröllopet. För People berättar paret att de tvingades skjuta upp bröllopsplanerna på grund av de tidigare rådande corona-restriktionerna.

– Vi kände att det äntligen var dags att fira kärleken, livet och lyckan – i Gudarnas land, sa Dolph och Emma till People.

Dolph Lundgren och Emma Krokdal. Bildkälla: Stella Pictures.

Bilden på paret får Instagram att koka

På Instagram har Dolph Lundgren över tre miljoner följare, och en bild han nyligen la ut på sig själv och hustrun Emma har fått kommentarsfältet att fullkomligen explodera. 

Bilden är tagen dagen före parets bröllop, men alla följare var det inte som såg det romantiska i bilden...

Det här var bilden som fick Dolph Lundgrens följare att se rött. Bildkälla: Stella Pictures.

Kommentarsfältet fylldes snabbt av hånfulla och elaka kommentarer så som "Din dotter?", "Fin bild på dig och ditt barnbarn" och "Mysig pappa och dotter-tid". 

Andra gick ännu hårdare åt Dolph och skrev att det hela var "äckligt". Storbråk har nu blossat upp mellan följarna. En del har skrivit okvädingsord som "morfar-dejtare", "gold digger" och "groomer" till andra följare som de inte håller med, men det är också många som har ryckt in till Dolphs och Emmas försvar.

Reaktioner på Dolph Lundgrens bild med hustrun Emma. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
Följarna rök ihop i Dolph Lundgrens kommentarsfält. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!