Lil Tay
Lil Tay är död. Hon blev 14 år. - Foto: Instagram/liltay. Bilden är ett montage.

Lil Tay, 14, och hennes bror Jason Tian är döda: "Plötsligt och hastigt"

Lil Tay och hennes bror Jason Tian är döda, något som meddelats på Lil Tays Instagram. Hur syskonen har dött är höljt i dunkel, och fansen spekulerar nu kring hur de har dött.


Rapparen och internetpersonligheten Lil Tay, vars riktiga namn var Claire Hope, är död. 14-åriga Lil Tay var något av en sensation på social medier, och på Instagram följdes hon av över 3 miljoner fans. Mest känd blev hon för sina videos där hon svor och visade stora sedelbuntar.

Lil Tay är död. Bildkälla: Instagram/liltay

Dödsbeskedet meddelades på Lil Tays Instagram.

”Det är med ett tungt hjärta som vi delar de förkrossande nyheterna om att vår älskade Claire plötsligt och hastigt har lämnat oss. Vi har inte ord att beskriva den här fruktansvärda sorgen och obeskrivbara smärtan. Det har var helt oväntat och har lämnat oss i chock”, står det att läsa i meddelandet.

Även Claires bror Jason Tian är död. Hur han har dött är fortfarande höjt i dunkel.

"Omständigheterna kring Claire och hennes broders död är fortfarande något som utreds", står det att läsa i meddelandet på Instagram. Vem som ligger bakom meddelandet framgår inte.

Meddelandet på Lil Tays Instagram.

Mystiken kring Lil Tay och brodern Jason Tians död

Den kontroversiella rapparen Lil Tay har under de senaste åren inte bara uppmärksammats för sin musik. När Lil Tay var 9 år gammal så blev det skriverier då hennes pappa och bror anklagades för att exploatera Lil Tay.

Enligt källor till Daily Mail så ifrågasätter nu Lil Tays tidigare manager Harry Tsang äktheten i dödsbeskedet på Instagram. 

Lil Tay. Bildkälla: Instagram/liltay

Enligt Daily Mail så har polisen i Vancouver – där Lil Tay föddes – inga uppgifter om Lil Tays död. Inte heller i Los Angeles, där Lil Tay bodde med sin mamma, finns några officiella uppgifter om att Lil Tay eller Jason skulle vara döda.

I Lil Tays kommentarsfält så är det flera följare som ifrågasätter huruvida Lil Tay är död, och andra sprider konspirationsteorier om att det skulle vara föräldrarna som ligger bakom Lil Tays och Jason Tians död.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!