Allt du kan tänkas vilja veta om Victor Leksell.
Allt du kan tänkas vilja veta om Victor Leksell. - Foto: Björn Larsson Rosvall/TT och Erik Simander/TT

Victor Leksell om "Allsång på Skansen"-uppträdandet: "Hatade varje sekund"

Victor Leksell slog igenom i "Idol" år 2017. Sedan dess har han haft flera stora hitlåtar och karriären har gått spikrakt uppåt. Här är allt du kan tänkas vilja veta om sångaren.


Victor Leksell ålder – hur gammal är han?

Victor Leksell är född den 4 april 1997, vilket innebär att han blir 27 år gammal 2024.

Victor Leksell partner – har han någon flickvän?

Victor Leksell är tillsammans med flickvännen Lisa Magnusson. Om att vara kär i flickvännen har Victor Leksell tidigare sagt:

–  Även om jag är lyckligt kär i min flickvän nu så kan jag ju fortfarande komma ihåg hur det kändes när jag var heartbroken, säger Victor Leksell till Dagens Nyheter.

Victor Leksell idol – när var han med i "Idol"?

Viktor Leksell medverkade i TV4 produktionen Idol år 2017.

Victor Leksell hits – vilka är artistens största hits?

Viktor Leksell har sedan genombrottet 2017 haft flera stora hits. Bland annat låten "Svag" som låg etta på svensktoppen och låten "Tystnar i luren" som han gjorde tillsammans med sångerskan Miriam Bryant år 2021.

Victor Leksell "Allsång på Skansen"

Den 15 augusti 2023 medverkar Victor Leksell i SVT:s "Allsång på Skansen". Efter en tidigare medverkan i Allsång på Skansen sade Victor Leksell till Dagens Industri:

– Det blev pannkaka. Det var första gången jag körde med ett band. Jag är inte en ”Allsång på Skansen”-artist, särskilt inte utan publik. Jag vill se människorna som sjunger med. Jag hatade varje sekund av det framträdandet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!