Linda Skugge öppnar upp om sin OnlyFans.
Linda Skugge öppnar upp om sin OnlyFans. - Foto: Staffan Löwstedt/SvD/Lisa Arfwidson/TT

Linda Skugge bryter tystnaden om OnlyFans: "Ett sätt att finansiera min träning"

Efter attacken från Pernilla Wahlgren bryter nu Linda Skugge tystnaden och berättar öppet om sitt konto på OnlyFans och varför hon skapade det från början.


Det var för en tid sedan som Pernilla Wahlgren, 55, gick till attack mot författaren och krönikören Linda Skugge, 49, och anklagade henne för dubbelmoral och kritiserade hennes OnlyFans konto, vilket Nyheter24 skrivit mer om.

Sedan attacken har Linda Skugge legat lågt. Men nu bryter hon tystnaden och berättar om sitt konto på OnlyFans i en krönika i Expressen. I krönikan berättar Skugge bland annat att OnlyFans har gett henne större ekonomiskt svängrum, då hon är sjuk och behöver träna för att må bra, vilket kostar en del pengar.

– Den enda gången jag inte har ont precis överallt i hela kroppen är när jag gymmar och joggar så därför tränar jag två gånger om dan. Därför behövde jag ett sätt att finansiera min träning, skriver Skugge i sin krönika.

Linda Skugges krönika om Pernilla Wahlgren 2001

Skugge kommenterar även den dispyt som hon och Pernilla Wahlgren haft i sin nya krönika. Skugge skrev nämligen en krönika för Expressen 2001, där hon kommenterade Pernilla Wahlgren och hennes lättklädda bilder i tidningen Café.

I Pernilla Wahlgrens podcast, som hon har tillsammans med Sofia Wistam, säger Pernilla att Linda Skugge ska ha skrivit elaka krönikor om hennes lättklädda bilder på den tiden, vilket Nyheter24 skrivit mer om.

– Hon hetsade. Hon skrev krönikor om att det var vidrigt. Och hur kunde jag göra så här. Att jag som trebarnsmamma inte borde göra det här. Jag förstörde ju för feminismen och jag fläkte ut min kropp. Det var så fula ord, säger Pernilla Wahlgren i sin podd.

"Säljer hellre fittan och thongs på OF"

I dag vägrar Linda Skugge att prata med media om det som hänt mellan henne och Pernilla Wahlgren. Hon skriver att hon hellre "säljer fittan".

– Pernilla Wahlgren och min dubbelmoral (ja) är mig fullständigt likgiltig, jag har annat att tänka på, som exempelvis min dagliga rännskita och smärtan överallt i hela kroppen som bara tar ett kort uppehåll när jag tränar. Alla medier vill att jag pratar ut men jag säljer hellre fittan och thongs på OF än ger mig gratis till radio, tv och tidningar, skriver Skugge i sin krönika hos Expressen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!