Kalle ger svar på tal på X, tidigare Twitter.
Kalle ger svar på tal på X, tidigare Twitter. - Foto: Anders Wiklund/TT

Kalle Zackari Wahlström ryter ifrån: "Idioter"

Efter att ha självgooglat kände Kalle Zackari Wahlström att han behövde besvara vissa frågor. Han startade då en tråd på X, tidigare Twitter, där han gav svar till vad han ansåg var idioter, som skrivit saker om honom.


Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström är två kända tv-profiler. Vi får bland annat följa paret i SVT-serien "Hjälp, vi har köpt en bondgård!". I serien har paret köpt en bondgård och flyttat från stan ut på landet. Vi får se dem snickra och anpassar sig till sin nya livsstil.

Starta hektiskt tråd på tidigare Twitter

Under onsdagen började Kalle Zackari Wahlström en hektiskt tråd på X, tidigare Twitter, där han var besvarade flera frågor han sett om sig själv i forum på nätet. Han startade tråden genom att skriva:

“Eftersom jag inte kan låta bli att självgoogla måste jag skriva en grej”.

Han berättar sedan att SVT inte köpt bondgården dem, som han menar att folk tycks tro. Han förtydligar även att han bor där till vardags och släpper ut djuren själv och tar hand om gården.

Har köpt lägenhet i Frankrike

Nästa projekt för paret verkar vara en lägenhet i Frankrike i behov av kärlek. Något som även det kommer att sändas som ett TV-program, enligt Kalle Zackari Wahlström. En lägenhet som han tydligt poängterar att de köpt för egna pengar.

Wahlström rundar av tråden med att skriva att han hoppas att han rätt ut några frågetecken och medger att han inte tycker om att folk tror att paret lever ett lyxliv, “som typ Beyoncé”.

I sista inlägget i sin egen tråd skriver han:

“Följ mig för fler pinsamma reaktioner på vad idioter skriver om mig på internet”.

/
/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!