E-Type med sin nya bil.
E-Type med sin nya bil. - Foto: Skärmavbild PlatinumCars The Collection/Facebook/Christine Olsson/TT

Svindlande summan – så mycket kostar E-Types nya lyxköp

I dagarna köpte E-Type ett nytt vrålåk, nämligen en Porsche. Nyheter24 har tagit reda på vad en Porsche Panamera 4 E-hybrid Sport Turismo egentligen kostar.


Martin ”E-Type” Eriksson och fästmön Melinda Jacobs är ett par med många bollar i luften. I början av året fick de sitt första barn ihop, dottern Izadora Elisabeth Esmeralda. Just nu är paret mitt uppe i en renovering av sin nyinköpta villa, något som Nyheter24 skrivit om tidigare.

Som inte det vore nog är har paret även fullt upp med att planera ett bröllop som kommer att äga rum någon gång i höst. Bröllopet ska äga rum i Vadstena och planeras att bli storslaget, enligt Melinda Jacobs.

E-Type har köpt en Porsche

Men trots många utgifter verkar ekonomin minst sagt vara god för familjen, då E-Type köpte ett nytt vrålåk i dagarna av märket Porsche, vilket även Expressen skrivit om.

Bilåterförsäljaren PlatinumCars själva lade ut en bild på E-Type på Facebook när han poserade med sin nyinköpta bil, hållandes i en skylt där det står "köpt" och en vinflaska.

Så mycket kosta E-Types nya bil

Av bilden att döma är bilen en Porsche Panamera 4 E-hybrid Sport Turismo, som enligt företagets hemsida kostar 789 000 kronor.

I kommentarsfältet är många positiva till E-Types nya köp. De gratulerar honom och berömmer den nya bilen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!