Det blir en till säsong av Morden i Sandhamn.
Det blir en till säsong av Morden i Sandhamn. - Foto: Jessica Gow/Fredrik Sandberg/TT

Det blir en tionde säsong av Morden i Sandhamn: "Nu får jag äntligen berätta"

Under dagen gick TV4 ut på sin Instagram och avslöjade att det kommer bli en tionde säsong av den populära serien Morden i Sandhamn med Alexandra Rapaport.


Morden i Sandhamn är en populär svensk serie som går på både TV4 och TV4 play. I serien får vi följa Alexandra Rapaportsom spelar åklagare Nora Linde i tv-serien och hennes liv på ön Sandhamn.

Tittarnas ilska efter sista avsnittet i säsong nio

Under våren 2023 hade seriens nionde säsong premiär. Serien fick stor uppståndelse då sista avsnittet minst sagt var omtumlande. Fans rasade efter att ha sett sista avsnittet och menade att slutet inte alls var bra, något om Nyheter24 skrivit mer om.

Det har länge spekulerats i huruvida det ska bli en tionde säsong av serien och Viveca Sten, som ligger bakom böckerna som serien baseras på har varit hemlighetsfull inför detta. I en kommentar på Instagram i våras skrev hon att det inte var bestämt ännu, något som Nyheter24 skrivit mer om.

Viveca svara på tittarnas frågor. Foto: Skärmavbild/Instagram/vivecasten

Det blir en säsong tio av Morden i Sandhamn

Men nu är det alltså klart, Morden i Sandhamn får en tionde säsong. Det avslöjar TV4 på sitt Instagramkonto. I en video får vi se Alexandra Rapaport säga:

"Nu får jag äntligen berätta att det blir mer Morden i Sandhamn. Nu ska jag precis gå på inspelning, men jag kan lova att det blir mer av allt. Vi ses i rutan. Hej!"

Kul!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!