Nenne Friisk blev nyligen trakasserad av tonåringar när hon var ute.
Nenne Friisk blev nyligen trakasserad av tonåringar när hon var ute. - Foto: Skärmdump från Nenne Friisk Instagram @Nennefriiisk

OnlyFans-profilen Nenne Friisk påhoppad på öppen gata: "Jag kräks"

Onlyfans-profilen Nenne Friisk blev nyligen trakasserad av tonåringar när hon var ute med sina barn. Något hon nu väljer att prata om på sin instagram.


Onlyfans profilen Nenne Friisk har vid flera tillfällen uttalat sig i media och berättat om sitt yrkesval som Onlyfans-modell och porrskådis. Om sitt yrkesval har hon tidigare sagt:

– Jag ville se om det var något för mig. Men samtidigt funderade jag kring hur det skulle påverka min framtid och mig som mamma. Jag började försiktigt, fick bra respons och insåg att jag verkligen gillade det här så jag har valt att satsa på det, säger Nenne Friisk till Expressen.

Trakasserad av tonåringar

Nyligen när Onlyfans-profilen var ute med sina barn blev hon trakasserad av tonåringar som började skrika på henne, detta berättar hon via sin instagram. 

Ungdomarna börjar med att ropa "Nenne" för att få hennes uppmärksamhet. När hon sedan vänder sig ser hon ett helt gäng med tonårskillar.

– Dom använde väldigt grova ord, säger Nenne Friisk på sin Instagram.

Det Nenne Friisk menar är det grövsta är att de väljer att göra detta trots att hon går med sina barn, som är under tio. 

– Jag kräks, skriver Nenne Friisk på sin Instagram.

Nyheter24 har varit i kontakt med Nenne Friisk som menar att trakasserier på grund av hennes jobb sällan inträffar.

– Tvärtom brukar det mest vara vuxna som tar kontakt lite försiktigt och är ganska nyfikna och artiga och mer berömmer mig för den jag är på sociala medier och nått ut till för bättre mående och bygger upp folks självförtroende, säger Nenne Friisk till Nyheter24.

Skärmdump från Nenne Friisks instagram @nennefriiisk

Läs mer: Därför försörjer sig tv-profilen på OnlyFans: "Ett sexuellt sökande"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!