Mirka Norrström var med i tv-programmet Familjen Annorlunda.
Mirka Norrström var med i tv-programmet Familjen Annorlunda. - Foto: Tali Arbel & Skärmavbild Instagram/mirkanorrstrom

Därför försörjer sig tv-profilen på OnlyFans: "Ett sexuellt sökande"

Tv-profilen Mirka Norrström var med i Familjen Annorlunda. Numera försörjer hon sig genom att publicera innehåll på OnlyFans till prenumeranter.


Småbarnsmamman Mirka Norrström blev ett välkänt ansikte hos svenska folket när hon 2010 medverkade i tv-programmet ”Familjen Annorlunda”. Där fick tittarna följa med i vardagen hos familjen med 13 barn. 

Numera syns hon på olika sociala medier plattformar, och bara på Instagram har hon i dagsläget över 60 000 följare. 

Linda Skugge bryter tystnaden om OnlyFans: "Ett sätt att finansiera min träning"

Därför använder Mirka Norrström OnlyFans

En annan plattform hon valt att vara verksam på är den omdiskuterade OnlyFans-sajten, där man mot betalning kan dela med sig av innehåll till prenumeranter. Anledningen till kritiken mot sajten är att den av många anses vara nedvärderande mot kvinnor då en stor del av innehållet som återfinns är av sexuell karaktär.

I TV4:s ”Efter fem” intervjuades 13-barnsmamman om sitt konto på plattformen och anledningen bakom det. Hon berättade då att hon tjänar en bra månadslön på att lägga upp lättklädda bilder på sajten och ser inte något problem i att hon gör det.

– De flesta som gör det gör det av egen vilja och jag tycker att man som kvinna ska få göra som man vill med sin kropp.

Mirka Norrström berättar även att hon, genom att publicera innehåll på sajten, successivt har flyttat sina egna gränser från att lägga upp lättklädda bilder till bilder utan kläder. Anledningen till gränsförflyttningen är enligt henne själv ett sätt att utforska sin egen sexualitet efter ett långt äktenskap.

– Efter min skilsmässa började jag ett sexuellt sökande. När man levt i äktenskap i 23 år så har jag försökt hitta mig själv och min egen sexualitet, säger hon.

Pernilla Wahlgren till attack mot Linda Skugge: "Jag fick en chock – det är så sjukt"

TV
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!