Julia Franzén och Bingo Rimér
Julia Franzén och Bingo Rimér är aktuella med sin nya realityserie på Amazon Prime. - Foto: Stella Pictures, Instagram/bingorimer

Bingo Rimér filmade Julia Franzén på toan – detaljen chockade följarna

"Ledsen men detta är över gränsen", skriver en följare efter att ha sett Bingo Rimérs nya videoklipp på Julia Franzén.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Fotografen Bingo Rimér, 48, och tv-profilen Julia Franzén, 33, är högaktuella med sin egna realityserie Bingo & Julia som sänds på Amazon Prime. 

Där får tittarna följa parets vardag som kantas av både glitter och glamour, med jetset-resor och lyx – men även om jobb och småbarnsliv då Bingo har barn sedan tidigare. Dessutom syns Bingos färgstarka ex Katrin Zytomierska även hon i den nya serien.

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Stella Pictures.

Julia och Bingo är kända för att inte vara några blyga violer, och Julia hyllas ofta av sina följare för att hon ofta visar upp den "osminkade sanningen". 

I en ny intervju med Nyheter24 berättade paret nyligen om hur många gånger i veckan de har sex – det chockerande svaret kan du läsa här.

Bingo Rimér filmade Julia Franzén på toan – och detaljen chockade följarna

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Bingo har sugit ut snor ur hennes näsa, och en annan gång så har Bingo visat ett klipp där han kissar på en av Julias bajskorvar i toaletten.

Julia och Bingo hyllas ofta för sin ärlighet och öppenhet i sociala medier.Bildkälla: Stella Pictures.

Parets ärlighet är något som ofta uppskattas, men ibland tycker följarna att det har gått lite väl långt...

Några reaktioner på parets senaste upptåg lyder:

"Ledsen men detta är att gå över gränsen"

"Nej men verkligen låt henne vara ifred"

"Det är väl ändå för intimt"

Så, vad är det då som har hänt? Jo, det är i ett nytt klipp på Instagram som Julia filmas av Bingo när hon sitter på toaletten och kissar. Klippet visar även hur hon drar ut sin tampong och slänger i soporna.

Bingo filmade Julia Franzén på toan. Bildkälla: Instagram/bingorimer

Lite väl intimt menade vissa följare, medan andra uppskattade att de avdramatiserade hela grejen kring mens och tamponger. Bingo själv är inne i kommentarsfältet och svarar på en del följares påhopp.

"Haha va finns inget privatliv alls med er", skriver en följare följt av några skrattemojis, och på det svarar Bingo att paret nog hade fått byta jobb då.

"Privacy och Reality funkar inte så bra ihop", skriver Bingo som svar till en annan följare

Över gränsen menade en del följare, medan andra tyckte att det var skönt att Julia och Bingo avdramatiserade hela grejen kring mens. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

/