Joe Jonas och Sophie Turner
Joe Jonas och Sophie Turner skiljer sig nu. - Foto: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild, Stella Pictures.

Därför skiljer sig Joe Jonas och Sophie Turner: "Han var tvungen"

Joe Jonas och Sophie Turner går skilda vägar efter att ha varit gifta sedan 2019. Nu avslöjar det fler detaljer kring skilsmässan – och varför Joe Jonas till slut inte såg någon annan utväg än skilsmässa.


Artisten Joe Jonas, 34, och skådespelaren Sophie Turner, 27, ska skilja sig. Joe Jonas och Sophie Turner träffades år 2016, förlovade sig året därpå och gifte sig i Las Vegas år 2019. Tillsammans har de två döttrar – Willa, 3, och en 1-årig dotter vars namn de ännu inte avslöjat.

Jonas var den som ansökte om skilsmässa, och i blanketterna står det att läsa att parets relation är "oåterkalleligt förstörd". 

Joe Jonas och Sophie Turner under gladare dagar. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt källor till Tmz så har paret haft seriösa problem i sin relation de senaste sex månaderna, och Joe Jonas såg till slut ingen annan utväg än skilsmässa.

En källa till Page Six berättar att Joe gjorde allt för att försöka rädda äktenskapet, men att det slutligen inte fungerade längre. 

Joe Jonas och Sophie Turner. Bildkälla: Evan Agostini/Invision/AP/TT Bild

Problemen lades på hög, och Joe nådde slutligen en punkt där han kände att han hade testat allt han kunde för att rädda deras äktenskap, skriver Page Six.

– Skilsmässa var sista utvägen för Joe. Han ville aldrig splittra sin familj, men han var tvungen att göra vad som var bäst för hans döttrar, säger en källa till Page Six.

Skilsmässan är ingen chock för parets vänner, då Sophie och Joe knappt umgåtts alls under sommaren, skriver Daily Mail.

Därför skiljer sig Joe Jonas och Sophie Turner

Den största anledningen till parets uppbrott är att Sophie Turner "lever för att festa".

– Hon gillar att festa. Han gillar att stanna hemma. De har väldigt olika livsstilar, säger en källa till Tmz.

Sophie Turner "lever för att festa". Bildkälla: Stella Pictures.
Sophie Turner var ute och festade medan Joe Jonas var hemma med barnen. Bildkälla: Stella Pictures.

Joe Jonas har anlitat kändisadvokaten Tom Sasser, som tidigare har företrätt bland andra Tiger Woods och Gisele Bundchen under deras uppmärksammade skilsmässor.

Elin Nordegrens liv efter skilsmässan från Tiger Woods

I Joe Jonas skilsmässoansökan står det att läsa att parets döttrar allra mest har varit med honom. Källor till Tmz säger att Joe Jonas har tagit hand om barnen "nästan hela tiden" – även när han har varit på turné.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!