Torsdag 17 Jun
Stockholm

Männen och miljonerna – Elins liv efter Tiger

Elin Nordegrens väg tillbaka efter den uppslitande skilsmässan har varit lång.
1 av 11
Elin Nordegrens väg tillbaka efter den uppslitande skilsmässan har varit lång. Foto: Scanpix
Här är NHL-stjärnan Douglas Murray som ryktas vara Elins nya kärlek.
2 av 11
Här är NHL-stjärnan Douglas Murray som ryktas vara Elins nya kärlek. Foto: Stella Pictures
Den 25 november 2003 var Tiger och Elin på safari i Sydafrika. Paret sov under stjärnorna och romantiken spirade mellan kärleksparet. Då passade Tiger Woods på att fria – och Elin sa ja.
3 av 11
Den 25 november 2003 var Tiger och Elin på safari i Sydafrika. Paret sov under stjärnorna och romantiken spirade mellan kärleksparet. Då passade Tiger Woods på att fria – och Elin sa ja. Foto: Stella Pictures
Tiger och Elin gifte sig den 5 oktober 2004.
4 av 11
Tiger och Elin gifte sig den 5 oktober 2004. Foto: Scanpix
Tillsammans har paret två barn – sonen Charlie som föddes 2009 och dottern Sam som föddes 2007.
5 av 11
Tillsammans har paret två barn – sonen Charlie som föddes 2009 och dottern Sam som föddes 2007. Foto: Stella Pictures
Elin Nordegren fick 750 miljoner kronor efter skilsmässan från Tiger Woods.
6 av 11
Elin Nordegren fick 750 miljoner kronor efter skilsmässan från Tiger Woods. Foto: Scanpix
För en "liten" del – 87 miljoner kronor – så köpte Elin det här huset i Palm Beach. Som hon sedan rev ned och byggde om.
7 av 11
För en "liten" del – 87 miljoner kronor – så köpte Elin det här huset i Palm Beach. Som hon sedan rev ned och byggde om. Foto: Stella Pictures
Elin Nordegren lägger nu allt fokus på barnen och sina studier.
8 av 11
Elin Nordegren lägger nu allt fokus på barnen och sina studier. Foto: Stella Pictures
Skilsmässan var ett faktum efter att det uppdagades att Tiger Woods hade varit otrogen mot Elin.
9 av 11
Skilsmässan var ett faktum efter att det uppdagades att Tiger Woods hade varit otrogen mot Elin. Foto: Scanpix
Rachel Uchitel var en av Tigers många älskarinnor – och helt klart en av Tigers favoriter.
10 av 11
Rachel Uchitel var en av Tigers många älskarinnor – och helt klart en av Tigers favoriter. Foto: Stella Pictures
Även porrstjärnan Joslyn James var Tiger Woods älskarinna.
11 av 11
Även porrstjärnan Joslyn James var Tiger Woods älskarinna. Foto: Stella Pictures

Elin Nordegrens liv efter Tiger Woods: Smashade lyxhus, miljoner på banken och nya kärlekar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Elin Nordegren

Elin Nordegren föddes 1980 i Vaxholm. Hon är dotter till Sveriges tidigare migrationsminister Barbro Holmberg och radiojournalisten Thomas Nordegren. Elin presenterades för Tiger Woods av golfstjärnan Jesper Parnevik, som Elin arbetade som barnflicka hos i flera år. Parnevik har i efterhand sagt att han ångrar att han presenterade Elin och Tiger för varandra. Tillsammans med Tiger har Elin två barn – dottern Sam och och sonen Charlie.

För bara någon vecka sedan sågs Elin Nordegren, 32, tillsammans med NHL-stjärnan Douglas Murray, 32 på innekrogen Rose i centrala Stockholm. 
Enligt källor till Expressen så var paret öppna och ogenerade med sina känslor för varandra och de “kramades och visade ömhet”.
Douglas Murray, som är jämnårig med Elin, är barnbarn till den svenska hockeylegendaren Lasse Björn. Om relationen till Elin är Douglas mycket förtegen.

– Vi dejtar inte, vi har aldrig dejtat. Vi har gemensamma vänner. Vi har inte ens känt varandra ett par veckor, sa Murray till tidningen Expressen.

Tidigare i juli ska Elin och Douglas även ha ätit middag med Elins goda vän Jesper Parnevik – den samme som förde ihop Elin med Tiger Woods.

Elins kärleksförbannelse
750 miljoner kronor för svek och värk. Det är vad Elin Nordegren, 32, fick efter den uppslitande skilsmässan från sin notoriskt otrogna man Tiger Woods, 36.
Efter skilsmässan från Tiger dejtade Elin multimiljonären Jamie Dingman. Men romansen med Jamie blev inte långvarig – en av anledningarna kanske var att Jamie var av precis samma skrot och korn som Tiger – en tjejtjusare av rang med ”en kvinna i varje hamn”, som OK! Magazine skrev då.
– Han är bortom en player, sa en källa till OK! Magazine, via Huffington Post.

Jamie hade tidigare dejtat prinsessan Madeleine och dessutom haft ihop det med ingen mindre än Tiger Woods älskarinna Rachel Uchitel. Rachel Uchitel var nämligen den första av Tigers alla älskarinnor som Elin fick nys om. För innan otrohetsdramat rullades upp i sin helhet kunde nog ingen ana att så många som hela 120 kvinnor ingick i Tigers “harem”.

Tiger till älskarinnan: Du är den enda jag någonsin älskat
Det hela började med att US Magazine – samma tidning som nyligen avslöjade Kristen Stewarts otrohet mot Robert Pattinson – basunerade ut att Tiger Woods och Rachel Uchitel hade en kärleksaffär. 

Elin blev genast misstänksam och konfronterade Tiger, som hävdade att han och Rachel bara var vänner. För att övertyga Elin ytterligare lät han Elin prata i telefon med Rachel. Rachel gick på Tigers linje – självklart var hon och Tiger bara vänner.

– Elin och Rachel pratade i ungefär 30 minuter med varandra, sa en källa till The Sun.

Elin såg ut att köpa Tigers lögn och han kunde andas ut. Men Elin förstod att något inte stod rätt till.
Dagen därpå beslöt sig Elin för att luska vidare. När Tiger hade somnat skred Elin till verket.
Hon tittade igenom Tigers skickade sms, och hittade flera som var skickade till Rachels telefonnummer.
I ett av dem stod det "Du är den enda jag någonsin älskat".
Elin skrev sedan ett sms till Rachel från Tigers telefon. I meddelandet låtsades hon vara Tiger och skrev "Jag saknar dig, när kan vi ses igen?".
Rachel svarade blixtsnabbt och var förvånad över att Tiger var vaken så sent. Där såg en slug Elin sin chans. Från Tigers telefon ringde hon upp numret hon smsat till. Rachel Uchitel svarade. "Jag visste att det var du", ska Elin ha sagt.
Rachel svarade bara "Oh fuck!" och slängde på luren, skriver The Sun.

“Elin blev psykotisk den natten”
Därefter ska en helt ursinnig Elin ha väckt Tiger Woods från hans sköna nattsömn och jagat ut honom ur huset – med en golfklubba i högsta hugg.

- Hon flög på honom i raseri och kastade telefonen över hans mun så att han bröt en av sina tänder, säger en källa nära Tiger till magasinet Star.

Men bråket slutar inte där. Enligt samma källa ska Elin sedan ha tagit en golfklubba och jagat honom runt huset.
Hon ska även ha slagit sönder interiör för hundratusentals kronor, skriver The Sun.

– Tiger sprang barfota ut till bilen för att komma bort från henne. Han var i ett sådant tillstånd av panik att han kraschade.
En annan insider bekräftar uppgifterna om den utslagna tanden.
– Elin blev helt psykotisk den natten. Han var livrädd, avslutar källan.

Ensam, tandlös och med tecknad film som enda tröst
Samtidigt som otrohetsskandalerna rullades upp, älskarinnorna blev fler och detaljerna smutsigare och grövre –så isolerade sig Tiger Woods totalt – ensam, tandlös och med tecknad film som enda tröst.

– Det finns en påtaglig oro bland hans vänner att han inte kan hantera situationen. Han gör det på ett mycket osunt sätt, sade en av Tigers vänner till The Sun. Hans vänner oroade sig över hans mentala hälsa, och enligt uppgifter till The Sun så satt Tiger bara hemma och tittade på tecknade filmer flera dygn i sträck. Det enda han åt var flingor.

Tiger levde som i Tusen och en natt
Tiger försökte desperat att lappa ihop sitt kraschade äktenskap. Han åkte sexrehab i flera veckor, där en del i sexterapin fvar att lista alla kvinnor han legat med.
 För gemene man kanske den listan hade slutat efter en 20-30 namn.

För Tiger Woods blev det en veritabel mardröm.
Listan innehöll nämligen hela 120 älskarinnor, hävdar National Enquirer. Droppen för Elin Nordegren, blev enligt samma tidning, när hon fick reda på att han hade en affär med deras granne i Florida.
Tiger Woods ska ha legat med den blott 22-åriga kvinnan samtidigt som Elin tog hand om parets nyfödda bebis bara några kilometer därifrån, skriver National Enquirer.

Tigers terror: förbjöd Elin att skratta

I efterhand var det förmodligen inte bara Tigers otrohet som fick Elin Nordegren att tröttna på Tiger.
Tigers tidigare golftränare Hank Haney avslöjar i sin bok The Big Miss om hur Elin drillades av Tiger.
Under Tigers matcher beordrades Elin att ha ett stenansikte och hon fick inte ens le om Tiger vann. Tiger och Elin hade en "lugn, nästan kall relation" och Tiger var mycket kontrollerande.
Tre månader efter att Elin och Tiger gift sig ville Elin fira sin makes vinst i Torrey Pines. 
Elin föreslog att de skulle arrangera en stor fest för att fira Tiger, precis som det arrangerades fester för Jesper Parnevik, som Elin arbetade som nanny för när hon och Tiger träffades.

Tiger röstade ner sin nyblivna frus förslag och sa åt henne på skarpen.
– E, det är inte så vi gör. Jag är inte Jesper. Det är meningen att vi ska vinna, ska Tiger ha sagt till en snopen Elin.
Vidare berättar Haney hur han såg Elin förändras och hur hennes vackra gnistrande leende snabbt blev ett minne blott.
– Hennes leende blev mindre och efter ett tag så kvävde Elin sina känslor när Tiger vann. När deras liv blev mer invecklat så förändrades även Elin. Deras relation blev nästan kylig inför andra, och att konversera med dem kändes alltid ansträngt och stelt. Jag såg dom aldrig bråka med varandra, men de var inte direkt kärvänliga heller, skriver Haney i sin bok som sajten Radaronline har tagit del av.
Haney arbetade med Tiger Woods under sex års tid, och slutade år 2010. Haneys bok The Big Miss släpptes den 27 mars tidigare i år.

Smashade sönder lyxhuset
Efter skilsmässan köpte Elin ett lyxpalats för den hisnande summan 87 miljoner kronor.
Ett 800 kvadratmeter jättehus som hon helt sonika totalförstörde – bara för att några dagar senare börja bygga ett nytt, precis likadant på samma plats, skrev TMZ.
Två kök, en pool, nio sovrum, 2 Jacuzzis, ett gästhus, en enorm walk in closet, en gigantisk matsal, en vinkällare och tre bungalows för vänner som är på besök. För vänner kommer Elin att behöva.

“Sorg över att förlora familjen”
Med eller utan man – Elin Nordegren känner sig starkare än någonsin. I den första och enda intervjun som Elin gjorde efter skilsmässan öppnade den annars så privata Elin upp sig för den ansedda tidningen People.
– Jag har passerat alla stadier. Från misstro och chock, till ilska och slutligen sorg över att ha förlorat den familj jag så gärna ville att mina barn skulle ha, säger Elin Nordegren till tidningen People.

Elin Nordegren, som nu studerar psykologi, berättar vidare i intervjun att hon känner sig starkare än någonsin och vad hennes mål är:

– Jag och barnen måste vänja oss vid den här situationen, mitt största fokus är att jag ska ge mig själv tid att läka.

Kommentera
Kopiera länk
Dela