E-Type
Var håller E-Type och Melinda Jacobs hus? - Foto: Stella Pictures/TT Nyhetsbyrån

Var har Melinda Jacobs och E-Type försvunnit – strax innan sitt eget bröllop?

Den vankas bröllop för Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson. Men n är det många som undrar – var har de försvunnit?


Melina Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson har verkligen haft en kärlekssaga av rang. De fördes samman med hjälp av gemensamma vänner och sedan gick det som på räls. 

När Melinda och E-Type gästade "Efter fem" i TV4 i fjol så berättade Melinda att det var vännerna Sara och Patrik som förde paret samman. Melinda Jacobs kallade det hela för "väldigt otippat".

Melinda Jacobs och E-Type ska snart gifta sig. Bildkälla: Stella Pictures

– Våra vänner var och hjälpte mig med Esmeraldas rum, och så var det massa som gjorde att Martin kom på tal och som i sin tur ledde till en middag. 

– Vi var vänner ett ganska långt tag innan vi började dejta på riktigt. Under många månader. Men det fanns någonting där och tack vare våra gemensamma vänner fick vi ihop den där middagen när vi fick sitta ner och prata en hel kväll. Men detaljerna spar jag till bröllopet, berättade Martin. 

Kvällen då middagen ägde rum satt Melinda Jacobs och Martin Eriksson och pratade i timmar. Melinda sa att det kändes som att de "känt varandra länge". I en intervju med Aftonbladet hade E-type gett "minuspoäng" på sitt eget kärleksliv innan han träffade Melinda. Efter mötet med sin käresta gav han det istället fem plus.

20 januari 2023 kom parets första gemensamma barn till världen. Izadora Elisabeth Esmeralda. Sedan kom frieriet. Och nu, nu vankas det giftemål. 

Melinda Jacobs och E-Type gifter sig – men var håller de hus?

I podden "Familjärt" har Melinda pratat en hel del om det kommande bröllopet, men vilket tema det kommer att vara, det vill  hon inte dela med sig av. 

Kommer E-Type att uppträda på sitt eget bröllop? Det är frågan. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

Exakt när det hela går av stapeln är någonting hon inte heller sagt. 

Det är därför många nu ångrar var paret håller hus med tanke på att de inte uppdaterat någon av sina Instagramkonton på flera veckor. 

Den 26 augusti skrev Melinda att det var tre veckor kvar till bröllopet, och det var två veckor sedan. 

Vi anar ugglor i mossen.... bröllopsugglor. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!