Antonija Mandir ny rekryt i Kompani Svan Bildkälla:  Discovery+
Antonija Mandir ny rekryt i Kompani Svan Bildkälla: Discovery+

Starka reaktioner på Antonija Mandirs medverkan i Kompani Svan: "WTF"

I Kompani Svan får tio kändisar testa sina gränser som rekryter i den svenska militären. Bland deltagarna finns både elitidrottare och influencers, men vem har det som krävs för att klara av utmaningarna?


Vad händer när tio svenska kändisar byter ut sina bekväma liv mot ett hårt och krävande militärläger? Det får vi se i det nya programmet Kompani Svan, som hade premiär igår 11 september. 

Under ledning av skidlegenden Gunde Svan, 61 och komikern Mikael Tornving, 62 får kändisarna genomgå en intensiv grundutbildning med den svenska försvarsmakten. De kommer att utmanas både fysiskt och psykiskt, och lära sig vad som krävs för att vara en soldat.

Det blir en spännande och rolig resa, där vi får följa kändisarnas utveckling, framgångar och motgångar. Kommer de att klara av att följa militär disciplin, eller kommer de att bryta ihop? Programmet bjuder på blod, svett och tårar med en blandning av humor, vänskap och äventyr. 

— Det kommer bli tufft för många, säger Gunde Svan. 

Säsongens rekryter i Kampani Svan: 

Isabel Adrian, 46

Rickard Olsson,56

Mikaela Laurén, 47

Loui Sand,30

Glenn Hysén, 63

Josefine Öqvist, 40

Markus Granseth, 40

Antonija Mandir, 27

Nemo Hedén, 36

Dante Zia, 30

Några av rekryterna som är med i Kompani Svan Bildkälla: Discovery+

Antonija Mandir: "Jag vill inte vara här"

I den nya säsongen av Kompani Svan får vi se flera kända ansikten från sportvärlden, som fotbollsstjärnorna Glenn Hysén och Josefine Öqvist, samt handbollsspelaren Loui Sand. Men bland deltagarna finns också  personer som inte har någon bakgrund som elitidrottare. 

En av dem är Antonija Mandir som är en populär influencer, realityprofil och YouTuber med rötterna från Kroatien. Hon fick en smärre chock när hon anlände till bootcampet och uttryckte sina känslor: 

— Det är jättekonstiga känslor, men det första jag tänker är att jag inte vill vara här, säger Antonija. 

Det märktes att det var en ansträngande start för rekryterna. I avsnittet fick vi bland annat se deltagare genomföra konditionstest och ett logiskt test. Detta för att se vad rekryterna kan åstadkomma. 

Antonija Mandirs medverkan i Kompani Svan: "WTF"

Antonija Mandir var inte den bästa på att lösa logiska problem, men hon imponerade på alla med sin fysiska styrka och uthållighet. Totalt landade hon på stabila 13 av 42 i det logiska testet, men hon gav aldrig upp och kämpade till slutet. Hon visade att hon har vad som krävs för att vara en riktig överlevare.

Hennes fans var stolta över henne och skickade henne massor av kärlek och beröm på sociala medier. Antonija Mandir delade en av kommentarerna hon fick på sin Instagram story där följaren skrev: 

"Asså WTF"

"Din styrka i testerna"

"DU ÄR JU GRYM"

Antonija Mandirs Instagramstory Bildkälla: Antonija Mandirs Instagram


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!